Mrsceyms _moomm maalesef. Agrilarim sancilarim durdu. Ara kasilmalari var ama cok duzensiz ve az. Yine beklemedeyim😔
Nhlhmz11 Mrsceyms benim nisanim ilk 36+3 te geldi, sonra 36+4 ye geldi sonra 36+5 ye geldi. Biraz biraz geldi değişik birseydi kanlı değildi . 37+1 de kontrole gittim , doktor doğuma aldı 😇
_moomm Mrsceyms bende hala doğurmadım canım demekki vakti var bende ara ara kasılmalar yaşıyorum ağrılar yaşıyorum
Fridasrose Mrsceyms çatı kontrolünden sonra 37. Haftada nişanım gelmişti ama ne açılmam ne sancım geldi doğumu başlattığını düşünmüyorum ben 40da doğurdum suni sancı ile
Baharoloji Mrsceyms merhaba 37+3 te lavaboya gittiğimde az bir kan farkettim doktorum nişan geldiğini söyledi açılmama ve sancı durumuna baktılar olmadığından eve yollamışlardı 37+5 te doğum gerçekleşti suni sancı destekli
_moomm Mrsceyms Allahım yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına almıssındır bebeğini 🥹darısı bana inşallah arkadaşım
Benherseydenoncebiranneyim Mrsceyms bana birden bi sancı girdi. Şey gibi sanki hani büyük tuvaletiniz gelir o an tutarsınız kalksanız sanki afedersiniz osurcak gibi hissedersiniz 😄 öyle bi his. Sonra biraz geçince tuvalete gittim. Bi baktım kan gelmiş. Hastaneye gittik hemen hastaneye vardığımızda yarım saat sonra da suyum geldi
Benherseydenoncebiranneyim _moomm doğumhaneye aldılar hemen 10 cm açılmayla gelmişim 40 dakkaya doğdu 😄
bendeanneoldum_ Kızar nişan gelince direk hastneye mi gidyosunuz yoksa evde mi bekliyosunuz bu durumda ne yapmamız lazım beklemek mi hastneye mi gitmek gerek
Benherseydenoncebiranneyim Guler9 @nurs2103 bol bol yürüyüş yaptım ben. Bi de etkisi oldu mu bilmiyorum ama yüzmeye gittim bi kaç kere
Mrsceyms 2oglusannesi Hikayemi paylaşmayacağım biraz buruk oldugum icin. 3dk bir vuran sanciyla doktora koştum cok sancim vardi. 4 5 cm aciklik beklerken daha acilmamin 1 cm oldugunu ogrendim. Ve doktorum surecin cok asiri yavas ilerledigini sezaryen olmami onerdi. Bende beter bir durumdaydim acikcasi daha ne kadar süreceğini bilmedigim bir sanciyla bas edemedim. 😔 sezaryen ile tamamladik serüveni. İyiyim cok sukur bebek ve ben evdeyiz. En guzel kismi bebek kismi
2oglusannesi Mrsceyms hani 10 dk da 1e düşünce gel demişti doktorun sen 3 dk da gitmişsin üstelik.. Olsun güzelim sen yapman gerekeni yapmışsın hiç üzülme iyi olmana bak bebeğin ile güzel vakitler geçir inşallah. Önemli olan sağlıcakla tamamlamakti öyle de olmuş elhamdülillah. Hayırlı uğurlu olsun evladın ömrü bereketli olsun sağlıcakla kalın 🤲❤️🥰