Belginylmz 1palyaco eweknmedenbince sadece ilk erekege yapılıyor sonuç 2 da çıkıyor eğer birşey çıkarsa arıyorlar busefer bayanada o test yapılıyor çıkmazsa zaten aramaiyirlar e nabiza sonuç gözüküyor
1palyaco Zulalg ben yaptırıp yaptırmadğımı hatrlamıyorum ama doktorum bugün yaptır sağlık ocağında dedi . Merak ettim kaç günde sonuçlandı?
Zulalg 1palyaco eğer son 2 sene içinde evlendiyseniz zorunlu sanırım, yapılıyor direkt. 1 hafta sürdü sanırım çıkması. Yaptırın sadece kan veriyorsunuz zaten🙏🏻
1palyaco Zulalg eylülde iki yıl olacak. Evet yaptıracağım erken çıkmış baya sonuçları da . Teşekkür ederim 💜
MiaBaslck Zulalg Sizden neden kan alsınlar farklı bir testle karıştırıyor olabilirmisiniz eşinizde pozitif çıkarsa sizden kan alınır
Zulalg MiaBaslck benden de aldılar aynı anda. Sanırım süreç uzamasın diye. Dediğim gibi evlenecektik. Onda sorun çıkması benimde kan verme sürecim uzatabilirdi süreyi, belki de o yüzden ikimizden de alındı aynı anda ve bakıldı direkt ona göre onaylandı
poyrazin_annesi28 MiaBaslck İlgisi yok belki size öyle söylemişlerdir. Eşimle ben de vermiştim sonucu beklemeden
Eso66 1palyaco yaptırdık evlenmeden önce sadece eşimden aldılar sonucu 6 aya kadar süre bilirmiş çıkması