Melisaumy bende özelde başladım asla devlete gitmem dıyordum. Kızımda down sendromu riski cıktı özelde ki doktorum her ihtimale karsı senı çam sakuraya gönderme taraftarıyım hem senın hem bebek için dedi. Ben öyle başladım oraya. Cok ön yargı ile gittim inan. Ama muayenede asla bana asistan denk gelmedi 25.haftamda başladım oraya 41.de dogum yaptım düşün. Hep istediğim doktorlara muayene randevusu aldım aynı doktorlara gittim. Alper Türkoğlu ve Adnan şar için resmen bir mucizeler diyebilirim ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
38.haftamda tesadüf ve cok merak edip isteyerek Adnan şar a randevu aldım 41 e kadar randevusu muayenelerde gittim kendisi hep gün verdi kagıt veridm bu tarihte gel dedi Allah bin kere razı olsun. Alper Türkoğlu genc bir doktor inşallah dogumum o girer diyordum hep ve doktorum şansıma Alper Di ama o yanıma gelmeden ben dogurdum 😄🤣
Yatış yapınca refakatcıla beraber tek kişilik odadason dogum katında. Muayene ve dogum esnasında refakatcı korıdora cıkıyor sonra yanına gelıyor. Dogumda yine odadason yatak catala cevriliyor bebek yanında muayene aşı oluyor kontroller için falan asla dısarı cıkarılmıyor. Dogum sonrası temizlikçi giriyor temizliyor talak carsaf eski temiz haline getiriliyor sen yatmaya devam ediyorsun. Sonra kontrol muayeneleri yapılıyor herşey yolundaysa servis katına alınıyorsun. Ama sunu da duydum kimisi çıkana kadar yorgunluk olmazsa servis katına alınmıyormus odada kalmaya devam ediyormus.
Birde otel odası gibi kıralım odaları var ama onu cözemedim kıralamıyorlar dıyorlar gidince bir konuscam bu konuyu. Kime sordurtuysam yok dıyorlar illa ben gidip sorucam iş başa düştü 😄 bende o odalardan kiralmayı düşünüyorum bakalım onu Bi gidince eylülde arastırıcam hastane de 🤭