Herhangibirisiiiiiii Kızlar Philips’in göğüs pompasından alacağım yeşil olanından ama kullanmayacağım bişeyi de aşmak istemediğimden soruyorum çalışmayan annelerin de işine yarar mı dersiniz ? Ben ev hanımıyım çünkü evdeyim sürekli yine de kullanırsın diyor musunuz
Busraakay_26 Herhangibirisiiiiiii kesinlikle kullanıyor bende ev hanımıyım ama ilk zamanlar deli süt oluyor ve bebek tam anlamıyla boşaltamıyor süt kanalları tıkanma oluyor o yüzden ben ilk zamanlar bol bol sağdım Daha sonra da sağsaydım eğer sütüm ilk zaman gibi çok olurdu ama tembellik yaptığım için sağmadım şimdi sadece bebeğin ihtiyacı kadar üretiyor
BE2701 Herhangibirisiiiiiii benim bebeğimde beni emmiyordu bende aldım süt sağma makinası ama sana tavsiyem elektrikli al çok kullanışlı oluyor işinede yarıyor küçükken tam ememiyorlar çünkü sağmak zorunda kalıyorsunuz.
summersu Herhangibirisiiiiiii normalde çalışan bir anneyim ancak lansinohun manuel göğüs pompasını tercih etmiştim ilk aşama için. Beğenirsem ve ihtiyaç olursa otomatiğini de alırım süreçte diye düşünmüştüm. Bu açıdan bakabilirsiniz gerçekten gerekli bir ihtiyaç olsa tereddüte düşmezdiniz sanki 🫶🏻
Herhangibirisiiiiiii Busraakay_26 Peki sağdıktan sonra dondurucuda mı sakladınız yoksa diğer göğsünüzü emdikten sonra biberonla mı verdiniz yani sütü sağdıktan sonra kullanımını nasıl yaptınız, ya kusura bakmayın bu konuda aşırı bilgisizim ondan soruyorum. Bebek meme reddi yaşar diye de korkuyorum
Busraakay_26 Herhangibirisiiiiiii ben buzlukta sakladım ihtiyacım olduğun da çıkardım biberon ile verdim şükür ben Red yaşamadım buzluktan çıkardım buzdolabın üstünde erittim sonra benmari usulü ısıtıp öyle verdim