Rabissskemal Kızlar bisey sorucam 22 haftalık hamileyim progestan kullanıyorum rahimden bazen rahmimm ağrıyor erken doğum riskim var korkuyorum nasıl hissediliyor kasılma doğum olduğu ? İlk gebeliğim bilmiyorum kanamamda hiç olmadı 5 ayda çok şükür
Kpln61 Rabissskemal kasılma genelde bebeğin bir tarafa toplanması taş gibi sertlik oluşmasına diyolar gün içinde bebek kasıyor neden erken doğum riskiniz var
Rabissskemal Kpln61 bu progestan kullandıktan sonra ağrım oluyor rahimde niye acaba servikal uzunluk 26 mm çıktı rahim ağzı açılıyor ondan yaticam progestan verdi ne zor annelik :)
Kpln61 Rabissskemal valla bende progestan magnezyum kullanıyorum ağrım olmuyor bende 21 hafta sancım olmuştu doktor onun için verdi kasılmaları durdurmak için arada yine hafifden oluyor olmuyor değil açılmam olmaması için kullanıyorum bende evet çok zor 😞
Rabissskemal Kpln61 doğrudur canım Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasıp etsin suan kaçsın 21 mı benimde 22 Suan yatmam gerekiyor rahim açılmasın diye sizinde oyle anladığım kadariyla ne zaman doğum sizin benim Kasım sonu gözüküyor kızım olcak 😍
Kpln61 Rabissskemal ben şuan 25 haftalık oldum ben açılmam yok rahim ağızı kısalığım yok yatmıyorum ama ben dikkat ediyorum 4.5 yaşında oğlum var çok yorulmadan işlerimi yapmaya çalışıyorum ama bende devamlı korku içinde bir şey olacak diye kasımın başı doğumum