bebegimveannesi_ 24+5 bugün kontrole gittim 750 gram olmuş kızım sizin bebişler kaç kilo kaç haftalıksınız
minikmucizeemaak bebegimveannesi_ Ben bundan önce hiç sormamıştım kendi doktoruma randevuma daha var diye bugün devlete gittim ortalama söyledi 20+1 iz 340 gram gayet normal dedi💙 8 Ağustos da detaylımız var bakalım kaç olacak. Sağlıkla gelsinler 💙
Youngmotherr bebegimveannesi_ en son 36+2 de 2486ydı 37+1 oldum doktorum söylemedi dün kontrolde usg çektirmedi 🥲
bebegimveannesi_ minikmucizeemaak yaa yerim onu inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏🥰 detaylı da çok heyecanlı oluyor benden söylemesi çok güzel o anların tadını çıkarın💖
minikmucizeemaak bebegimveannesi_ Aminnn hepimiz öyle ❤️ Ah dimi, zaman geçmiyor sanki detaylı için 🥹
bebegimveannesi_ Bu arada yarın sabah şeker yüklemesine gideceğim saat kaçtan sonra yiyip içmeyim sabah kaç gibi gitsem uygun olur bilgisi olan var mı
tlhmrv bebegimveannesi_ gece 12 den sonra bişey yeyip içme sabah 8-8.30 gibi hastaneler açılıyor o saatlerde verirsin
bebegimveannesi_ minikmucizeemaak çok güzel dakikalar geçireceksiniz inşallah sağlıklıdır her şeyi iyidir💖🙏
minikmucizeemaak bebegimveannesi_ Çok şükür bugün herşey yolundaydı. İnşAllah detaylıda da böyle güzel haberler duymak nasip olur bana ve tüm annelere.🤲🏻 Sağlıkla kavuşup sağlıkla büyütelim inşAllah🩵🫶🏼
bebegimveannesi_ Sebnem9593 doktor ne dedi sağlıklı iyi dediyse takılmayın çok az gelebilir ama zaten hızlı alıyorlar😇
bebegimveannesi_ minikmucizeemaak amin inşallah 🙏 Allahım herkesin bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin🙏😇💖
Sebnem9593 bebegimveannesi_ normal dedi ama önceki aylar hep 2hafta önden gidiyordu kilosu da ileriydi simdi Boyle olunca az geldi bana
bebegimveannesi_ Youngmotherr yaa🧿🧿 sizin yol bitmiş sayılır inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏💖😇 bende bir an önce 30 u görmeyi istiyorum sıcaklarda zaman hiç geçmiyor