NisaSevgili Pendik Medipol takipli arkadaşlar fiyat durumları nasıl muayne ücreti doğum ücreti ve hangi doktorları önerirsiniz
Mom0888 NisaSevgili takibimi Saadet hanım yapmıştı doğumumu canan hanım ikisinde çok iyi doktorlar fiyat hakkında bilgim yok baya oldu ama ebeleri vs çok ilgililerde benm zamanımda kapı süsü şerbet veriyorlardı 2 bucuk sene oldu doğum yapalı tabi
aysglemrkn NisaSevgili saadet Hanıma gidiyorum memnunum bayağı mail yoluyla iletişime geçiyorum hemen Cevap veriyor
Dmtaltn NisaSevgili bence çevre hastanelere göre fiyatları çok uyğun ben de Aytekin hanıma gidiyorum ve çook memnunum diğer doktorlardan farklı olarak numarasını paylaşıyor ve çook ilgili ve bilgili doktor
NisaSevgili Esyu1606 geçen biri 480 mi ne demişti demek ki yanlış bilgi. Doktordan memnun musun peki kuzum ve doğum ücreti hakkında bilgin var mı? O hastaneye geçmek istiyorum da
Esyu1606 NisaSevgili zamdan önceki fiyat oydu ben memnunum bir sorum olduğunda whatsapdan ulaşım sağlayabiliyorum . Normal doğum 9.000 Sezeryan 11500 İsteğe bağlı 14500
Mom0888 NisaSevgili önemli olan doktor ve ebeler canım Saadet hanımda canan hanımda orda hatta Saadet hanıma mail yoluyla iletiyordum kan idrarları bi sıkıntım olduğu saman ordan yazıyordum bana dönüş yapıyorlardı müsait olunca bende özenle araştırıp gittim
NisaSevgili Mom0888 acaba hala öyle mi çünkü o hastane en yakın olan bana tuzla da öyle iyi hastane yok çok