skrbsrl Bulaşık makinesinden ama öyle bir tiksinmek ki o calisirken mutfağa giremiyorum kokuyo, dolaptaki limon kokusundan şimdilik bunlar daha yolun basindayim inşallah başka şeyler eklenmez😄 Ayrıca benim de kendi evim kokuyo sanki
Edihac Pamuk ilk hamileliğimde hiçbir şeyden tiksinmedim ama şimdi çay tiryakisi olan ben 1 bardah zor içiyorum midemi bulandiriyor
eso2023 damla68 ben de salçadan tiksindim bi de koltuktan L koltuğumdan kaç kere sildirdim yine de oturamadım uzun süre 😏
Blackkcat Pamuk 2 hamileliğimde de çayyyyyyyyy(normalde aşırı severim)şu an değil ama şimdilik çay içiyorum
minnakkraker Pamuk yumurtadan tiksindiğim kadar hiçbişeyden tiksinmedim yoğurt ve tavuğu da zor yiyorum ama en azından yiyebiliyorum. Yumurta ise her seferinde beni mahvediyor zar zor yutuyorum 😞😞
Gunesgulce Pamuk ben soğana bayılırım ama soğan görmeye tahammül edemiyordum yemek yapmak eziyet olmuştu yemeklerden soğan seciyordum şükürler olsun geçti kavuştum soğanıma 😍
Gulsahim BE2701 kesek gerçekten 3. Benimki diğer ikisinde berbattı yani bu ödül gibi çekmedim değil çok iyi biliyorum kötü yani bulantı tiksinti gerçekten Allah kolaylık versin 🥰