Lafayette Pamuk hazır ayran kelimesini duymaya bile tahammül edemiyordum en çok, genel olarak her seyden tiksinmistim haa bide sabun
BenCerohamileyim Lafayette birtek benim böyle abartı olduğunu sanıyordum hatta piskolojik. Olduğunu düşündüm Noodele cokseverdim. Adını Duyunca yüzüm felç gecirirdi 😂😄
BenCerohamileyim Pamuk ben şu an hersyeden tiksiniyorum ekmek hariç kuru ekmekle günümü geçiriyorum Zeytin çekti canım ydim2. Gün midemi bulandırdı tiksindim
Hdemir1618 Pamuk meyveyle beslendim ilk 5.5 ay suan 28. Haftadayım daha yeni yeni yeme füzenim oturuyor
Mucizem14 Sehseh Bende et ve caydan halbuki ikisinide cok sevmem ama yinede tiksindim simdilerde daha iyiyim eti biraz yiyebiliyorum ama cay hala icemiyorum
BurcuSTopsakal Pamuk hayatım boyunca obur bir insandım, zerre tiksinme-bulantı yaşamadım. Sadece 28.haftamda saç çıkma dönemi oluyormuş, onda yaşadım o da 2 gün sürdü, şeftali dışında bir şey yiyemedim 😁
aslihan_ Sürekli eklenerek güncelleniyor. Türk kahvesi,susamlı herşey özellikle simit,yapay kokular parfüm,deodorant vb. 😵💫
Yenianneperci35 Pamuk ben de en çok sevdiğim türk kahvesinden🙈 hamile kalmadan önce günde 2-3 fincan içen ben hamilelikten sonra kokusuna dayanamaz oldum… umarım doğumdan sonra geçer
Miniikmucizem Pamuk tavuk, ıspanak domates, salata, kahve, cay, lahana, brokoli, karnıbahar say say bitmez🤷♀️🤷♀️🤷♀️
D-ince Ben airfryer dan tiksindim 😀😀😀 asla tahammülüm yok şu an 8 ayım bitti hala onun kokusuna dayanamıyorum midem ağzıma geliyor😀
Sengul_42 Pamuk kendi evimden tiksindim evimi sokaktan görünce bile kusmaya başlıyordum annemde kaldım o dönem şuan çok şükür azaldı