Pamuk Ben ilk hamileligimde barbunya paketinden tiksinmistim🤣 Ama barbunya değil sadece paketi gördüğüm zaman kendimi kaybediyordum🤕
gulsahklkn Pamuk İlk trimester bitene kadar soğan kokusu 🙄 Allahım her yemek yapılan yerde kusuyodum.. Bir de kendi evimden kapıdan girdiğim an ev bana kokuyordu
LavinsMom Pamuk 🤣🤣 bizle kalmiyor hamile kaldim gitti o bir dahada gelemez ama duğunde falan gorunce adini duyunca tiksiniyorum ya gecmiyor
tugbakguns Pamuk ya gerçekten çok ilginç ilk iki ay eve girmek istemiyordum annemde kaldım hep çok zordu eve girince midem bulanıyordu ruhum daralıyordu
EmineKenan81 Sareee39 Bende türk kahvesine olan bağımlılığım bir anda tiksinti ile devam etti çok şaşırdım. Aynı şekilde yumurtadan da soğudum. 😅
Sukranerolkaradag Pamuk Gittiğim restauranttaki garsonlarin terleme kokuları en çok beni mahvetmişti.
Tugcekmr Pamuk Tavuk mahvetti beni tavuklu hiç bir şey yiyemediğim gibi görünce, kokusunu alınca bile kötü oluyorum..
Havva-Saribas Tugcekmr al bendende o kadar sadece yemegi değil tavuğu görmek bile istemiyorum o derece tiksindim
Burcu0828 İlk gebeliğim de mercimek köftesinden tiksindim çok severim normalde kocama da hep gıcık oluyorum ilk gebelikte başladı 2 sene sonra ikinci gebelik ama aynı hiç geçmedi .. :) mercimek köftesine olan tiksintim geçti 🤣🤣
miray_aden Pamuk Çig et, tavuk paketlenmis sosis salam.. Kokusundan oyle bi tiksindim ki agzima suremiyorum hala