babyasyanil Kıslar, teyzeler yüzümde böyleli bişeyler çıkmış annem anlamadı birde çoğalıyor sisce nedir? -Asya
CemrePektas babyasyanil sıcaklardan memeye değdikçe daha da artıyor ya, ben doktora götürmüştüm krem vermişti. Anne sütü iyi geliyor diyen de var.
MasalAlparslanMom babyasyanil benim ilk kızım temmuz doğumlu. o dönem sıcaktan olduğunu düşündugumuz bukadar fazla değil ama yine göze gelecek şekilde çıkmıştı ayni bölgede. Yapın diye demiyorum kendi sütümü sürmüştük ( annem demişti) 🫢 geçmişti Ama belkide sıcaktan geçici biseydi ve süt sürmem denk gelmişte olabilir
Minis122 babyasyanil beni. Oglumda dogdugunda hastane cok sicakti 5 gunluk olana kadar cikti heo yuzunde kafasinda. Gevip baska yerinde cikiyordu simdi tek tuk var. İsilikmis birde sut yatadiginda cikiyormus sanirim bunlar
Eemoom babyasyanil isilik 🥲 bol bol ılık suyla yıkayın. Öpmeyin. Doğal saf gül suyu bulursanız onunla silin. Hemen geçiyor. Kızımın da sırtında falan çıkmıstı. Gül suyuyla sildim. Ertesi güne geçti.
babyasyanil RabiaBadem kendiliğinden geçiyor mu acaba sadece yüzünde çıkmış emerken oldu heralde😔 Teşekkür ederiz🩷
Fik Bilmiyorum asyacığım ama senin tatlılığını gördüğüm için bir maşallah demek istedim Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin inşallah Allah karşına hep iyi insanlar çıkarsın çok tatlısın 😍
RabiaBadem babyasyanil evet kendiliğinden geçiyor. Doktor yeni doğmuş bebeğimize ilaç önermemişti. Bebeğinizin yüzünü temiz tutun kimse öpüp, ellemesin yeter.
Panda09 Benim görümcemin bebeğinde oldu havalardan ve kendini dış dünyaya adapte etmesinden kaynaklanıyor
babyasyanil MasalAlparslanMom ne zararı olcak anne sütünün sürerim bende teşekkür ederim öneri için. Eriyoruz valla sıcaktan bebeler napsın..
babyasyanil Eemoom yaa öpmektende mi oluyor bi kaç kez öpmüştüm ama dayanamıyorum ki😭 gül suyuda deniyim teşekkür ederim
CemrePektas babyasyanil bir de maşallah burnun aynı oğlum gibi ☺️ doğuştan kalkık hanımefendi estetik masrafından kurtuldunuz büyüyünce 😂
yanlisanlamaama babyasyanil isilik sıcaktan çıkıyor bi bakmışsın artmış benim kızımda da var terlememesine dikkat ediyoruz bide yüzü dışındaki yerlere sudokrem sürdüm biraz söndü
yanlisanlamaama babyasyanil emerken terliyor o yüzden yüzde de çok çıkıyor ben emzirirken elime ağız silme mendillerinden alıyorum terini alsın diye, tamda sıcakların iyice arttığı döneme denk geldiler ne yazıkki 😢
bebitomom babyasyanil yeğenimde de olmuştu emzirdikten sonra anne sütü sür canım ve serin tut ara ara ıslak pamukla sil ve kimseye öptürme sakın mikrop kapar maşallah 🧿