Gnygns kuzum ben taş düşürüyormuşum şimdi hastaneden geldim özele gittim gitmez olaydım direk ameliyat dedi stend takacam dedi neymiş erken Doğum olurmuş. Sonra aklım başıma geldi Prof tanıdık vardı direk onu aradım hemen gel dedi çıkış yapıyorum diye bir ton azar yedim özel hastanede resmen kaçtım damar yolum bile elimde kaldı prof.un yanına gittim baktı her tahlili yaptı herşeyimle ilgilendi taş çok aşağıya inmiş düşmek üzere dedi ben şimdi sana stend taksam ağrısına dayanamazsın doğumu başlatır ayrıca genel anestezi veriyoruz bebeğe çok zararlı dedi en son çare olarak takabilirim onu asla yolun başında yapmam dedi. Lütfen herkes dikkat etsin hemen atlamayın ameliyat diye. 4 mm taş 10mm genişleme için ameliyat olmaz diyor. Resmen 500 lira için resmen keseceklerdi beni. Hastaneyi değiştirdim kadın Doğumcum bile ol ben güveniyorum dedi aradım bağırdım bşy olsa kim hesap verecekti diye çok sevmeme memnun olmama rağmen kadın doğumcumu bile değiştiriyorum şu an. Allah kimseyi böyle insanların eline düşürmesin 😢