noble1 Yumurtlama günleriniz hangi gündü? Sanırım bizim için artık arkaya yaslanıp bekleme vaktiiii 🐥🐥 Naçizane tavsiyem kendinizde belirti aramayın, kendinizi dinlerseniz göğsünüz de sızlayacaktır, kasıklarınız da ağrıyacaktırr ahkfnfkf
edasontr noble1 hahaha adet gunumm ve goguslerim agrıyorrr sadeceee ama adet olucam ondandır beklıyorm adetimi resmen rahim filmi cekndim bu ay adet olunca klomen kullanıcaz resmen adetimi beklıyorum 🥰🥰
Esra_Omer_21 noble1 benim 4 agustos yumurtlama günü ne zamandı hiç bilmiyorum inşallah tutmuştur eğer bu seferde adet olursam ovulasyon testi alicam
noble1 Esra_Omer_21 ben de ovulasyonla 3 kere falan takip ettim canım yani bu 3. oluyo eğer adetin düzenli ise mantıksız bu takip ya 🙆♀️Neden diyecek olursan zaten sen tahmin ediyosun 2-3 günlük bi aralıkta olduğunu. Uygulamalar var bunla alakalı hesaplama yapan. ee testte pik görüncede aynı şey zaten önceki günü de değerlendirmek lazım pik gününü de sonraki günü de 🤣 bıraktım artık almıcam ben. adetin düzensizse cok mantıklı ama bak. İnşallah tutmuştur da gerek kalmaz tabi🙏🏻🙏🏻
edasontr noble1 kızz yok ne testi testten nefret geldi bana bdaha yaaprmıyım test 3.5 senedir olmadı simdimi olucak goguslerim agrıyo sadece adet olcagım zaman agrır zaten
Esra_Omer_21 noble1 benim adetim düzenli canim döngüm 29 gün tahmini ne zamana denk geliyo az çok insan anliyo artık akıntıdan felan anlasiliyo ama 7 aydir deniyoruz nasip olmadi daha
1prensesannesi__ Benimde bat 7 agustos ovulasyon testi degilde takvim hesaplamasi 25 temmuz gosteriyodu bakalim ne cikicak 😃
noble1 1prensesannesi__ benimki de 24dü uygulamaya göre ama 23ünde gördüm bakalımm beklemece 3-4ü gbi başlarım ben teste🤣
noble1 Esra_Omer_21 aynen canım, benim de kürtajdan sonraki 5.regl dönemi olacak korunmadığım ama malesef bizde de olmadı :/ bu ay güzel haber alırız inşallah 🫶🏻
XEmosumX Benim de sat 6 temmuzdu 24 ünde femara ile yumurtam 18 mm olmustu ovitrelle catlatma ignesi vuruldum 5 i 6 sı gibi test yapmayı planlıyorum tekrar hayırlısı Allahtan duam insallah bu sefer olur saglikli bi şekilde dünyaya gelir 🥰
noble1 XEmosumX inşallaahh 🫶🏻 erken gebelikte daha önce çıkmaz mı benim sat12si mesela, 3-4ü gbi testte cıkar diye düşünüyorum eğer varsa
XEmosumX noble1 catlatma ignesi beta içerdiğinden 12.gunden sonra test oneriyolar çünkü beta yuzunden testte cift çizgi cikiyo hamile degilken bile hamile sanilabilinio senin sat 12 siyse 4 ü 5 i gibi cikmaz canm yani dongune bağlı tabi ama yine 12 sinde regl olacaksan eger erkene cekmiyorsa regl tarihin en iyi ihtimalle 7 sinde yap derim ben çünkü çıkmaz o kadar erken
Serifeeenida noble1 benimde bat 8 Ağustos bakalım 1,5 aydır korunmasız ilişki oldu düzensiz adet döngüm ama uygulamaya göre 24 temmuz yumurtlama günüydü 2 güne bir olarak değerlendirdik🤭☺️
noble1 XEmosumX yok canım bat 7 benim, sat ve bat karıştı 🤣🤣 yani reglden 3gün önce falan yapcam işte