HellButterfly Koalammm tamamlayıcı benim sigortam. Sormuştum epidural iğneyi karşılamıyor dediler. Sadece onun ücretini ödüyorsun
Koalammm HellButterfly Anadolu tamamlayıcı sigorta mı canım? İğnenin fiyatını sordun mu peki pahalı bişi mi acaba
HellButterfly Koalammm evet Anadolu sigorta tamamlayıcı. Valla geçen hafta sormuştum bu ilaç zamlarından sonra 2000 civarı demişlerdi. Keşke karşılasaydı epidurali de ama malesef karşılamıyor doğum ne olursa olsun :(
nuzunismail Koalammm Benim ki de Anadolu tamamlayıcı muayene bütün tahliller doğum herşeyi karşılıyor fakat normal ya da sezeryan olsun epidurali karşılamıyor onu ödüyorsunuz, Medical parkta sanırım 1500 tl civarlarında ödeme yapıcaz biz de haftaya doğum var
Koalammm nuzunismail anladım canım teşekkür ederim peki spinal olunca karşılıyor mu sezeryan yada normal fark etmez.
Zumzumm HellButterfly 10 temmuzda kuzenım medıcanada dogurdu 1500 dedi ama bilmiyorum belkı hastaneden hastneye degısıyordur
Koalammm Exelanss canım hastaneden çıktım şimdi sigorta epidural ve spinali karşılamıyormuş oyle söylediler benim olduğum hastanede 1500 liraymis ücreti de
Exelanss Koalammm teşekkür ederim unutmayıp yazdığın için :) yani doğum fiyatlarının 30 bin olduğunu düşünürsek 1500 hiçbir şey kalıyor o zaman bizim hastanede. Sonuçta aylık 700 den muayene 30 binde doğum düşünürsek epey bir kârda oluyoruz. Peki sezeryanda epidural yapılıyormu? İlk doğumumda bu kdr bilinçli olmadığım için hatırlamıyorum.
Gumus25 Koalammm merhaba benimde anadolu tamamlayici var yeni doğum yaptım. Epidural spinal kombine anestezi yapıldı. Spinali karsiladi Epidurali karşılamadı onun icin fark çıktı
Koalammm Gumus25 merhaba canım hastanedeki özel sigorta yerine sordum bende bugün bana ikisinide karşılamadgnı söyledi belki yanlışı vardır bilmiyorum. artık karsilarsa karşılar karşılamazsa yapacak bişi yok 1.500 TL dedi fiyatına da belki kendi sancmla doğum yaparım gerek kalmaz. olursa da mecbur odiycez artık
Koalammm Exelanss rica ederim canım aynen 1500 yine banada iyi geldi daha pahalıdır diye düşünüyorum ben hatta. Benimde ilk gebeliğim olduğu için tam bilmiyorum canım ama yapılıyor diye biliyorum.
Gumus25 Koalammm benim kombine anestezi yapıldı epidurali karşılamıyor dediler. 1500 TL fark çıktı. O yüzden heralde spinali karşılıyor diye düşündüm. Hayırlısı artık doğumun güzel geçsin de 🙏
Koalammm Gumus25 aynen canım büyük ihtimalle karşılamış gibi gibi görünüyor yoksa ikisindende ücret alsalar daha fazla fiyat çıkardı diye düşünüyorum. Amin canım teşekkür ederim 🙏🌼 senin neden kombineli oldu canım ilk defa öyle duydum
Gumus25 Koalammm valla benim acil sezaryen oldu o yüzden çok detaylı da soramadım kombine olacak dendi oyle oldu geçti 😊
Koalammm Gumus25 anladım canım. Nasıl olduğu önemli değil sağ Salim bebeğine kucağına almışsınya önemli olan o. 🌸