noluyosanagenemiross Bende oluyor canım işe yarıyor günde 3 kere 20 damla şeklinde özellikle gece yatmadan uyumadan önce içiyorum sabaha karşı sertleşiyor sütten göğüslerim al derim
Hamisanne34 Egeminannesi bende dogum yaptım aynı gün kullanmaya başladım baya faydasını gördüm Aynı zamanda rezene çayı da tükettim
Aecer SinemKrcl ya ben de sordum doktoruma ama vermicem dedi benimki biraz doğalcı. Süt gelmemesi diye bir şey yok uyardıkça gelecek vs dedi işte ama baska bir arkadasım daha doğumdan önce kullanmıştı. Acaba kullansam mı diye düşünüyorum ben de kararsız kaldım🙄
Egeminannesi Hamisanne34 hemen sütünüz gelmiş miydi benik 3 gün sürmüştü o zmna kdr da mama vermek zorunda kalmıştım
Hamisanne34 Egeminannesi yok hayır hemen gelmedi benimde öyle sürmüştü bende aynı şekilde mama verdim ama gelmese bile memeyi verip uyarmasını sagldım süt kanallarını ve geldi zaten ondan sonra
Hamisanne34 Egeminannesi benimde ucu yoktu silikon göğüs ucuyla emzirdim yara oldugu zamanda da lansinoh kullanmıştım bide zeytinyagı sürmüştüm
SinemKrcl Aecer Malt içecek ve damlayı sordum malt doğumdan sonra daha doğru olur ama damlaya başlayabilirsin dedi tabii her doktorun görüşü illaki farklıdır
noluyosanagenemiross elifcicek_07 3 saat sonra etkisini görürsünüz ama + olarak üzüm hoşafı da yapıp için o hemen süt yapıyor 1 saat uyuyun üzüm hoşafı içip onun hemen etkisini görürsünüz