Hilalum Bebeğim 32 haftalık erkek bebek her şeyi haftasıyla uyumlu fakat karın çevresi 2 hafta geride ne yapmam gerekiyor çok üzülüyorum
tlhmrv Hilalum Canim 2 hafta gerilik normal kabul ediliyor ultrasondaki olcumden de kaynaklı olabilir korkulcak bişey yokki üzülme 2 haftayı geçerse onemsiyo doktorlarda ki ondanda yapılacak bjseh yok bnm oğlum nerdeyse 1 ay gerideydi erken doğdu ama hiç bı sağlık problemi de olmadı
Pnr_KMRC1 Hilalum 34+5 haftalığım şuana kadar hiç bir sorun yoktu dün kontrolde doktor karın çevresinin iki hafta geri oldugunu söyledi önemli bi durum değil desede dünden beri kendimi yiyip bitirdim bana biraz benim beslenmemden kaynaklandığını söyledi sıcaklarda karpuz peynir ekmekten başka bişey yiyemiyorum muz ceviz fındıga devam bide kırmızı et ye dedi ama kontrol sonrası yemekte kırmızı et yemeye çalıştım olmadı siz yiyebiliyorsanuz kırmızı eti haftada 3 kere yiyin
Beyzanurr53 Hilalum benimde öyle maalesef oğlum olucak doktor bir sıkıntı olsa söylerim demişti büyük ihtimalle minyon olucak bebek anne baba geniyle alakalı brsy dedi ama ikimizde minyon değiliz ailelerimizde öyle 33 haftalıkken kilosu 1950 gramdı iyi beslenmem gerektiğini söyledi
tlhmrv Hilalum bu ultrasonlarda belli degerler var mesela atiyorum 28. Hafta da 1 kilo olması gerekiyor diyo ama senin bebeğin o kilonun yada boyun yada işte baş ölçümü vs orda ölçümlerin altında çıkarsa 28 haftalıkken 26 haftanın değerleri gibi çıkarsa buna gerilik diyolar .. bebeğin gelişimi geriden geliyor vs . Ama doktorum bana bu ölçümlerin tahmini olduğunu çünkü bebeğin pozisyonu vs bunu 1 milim kaydirsam olcumler değişir dedi. O yüzden 2 hafta geri çıkması yanılma payı gibi düşün normal gorunuyor.. sen minyonsan eşin minyonsa bebekde minyon oliyo haliyle o zmanda genetik olarak geride olmasıda normal oluyoe
Hilalum Pnr_KMRC1 bana da senin yemen ve icmenle alakali değil bu genetik dedi ama tabiki üzüldüm çok
Pnr_KMRC1 Hilalum bende öyle dünden beri kendime gelemedim her doktor farklı bişey söylüyor madem önemli bi durum değil neden bize söyleyip bizide dertte bırakıyorlar eski postları okudum bu başlıkla bir sürü post var bebeği doğup hiç sorunu olmayan içime su serpildi sizde okuyun isterseniz ben takmıcam kafama çünkü sağlık açısından hiç problemi yok dedi doktor sağlıklı olsunda doğunca gelişir die düşünüyorum sende üzme kendini canım 🫶🌸
Sevd_A 38 haftalık gebeyim 14 temmuzda ki kontrolüm de bebeğim 3,400 kiloydu hep başından beri vücudu bir hafta önde kafası da iki hafta önde gidiyor normal yapabilirim ama doktorum bu kafa çıkmaz dedi 🤣