anneoluyoruuumm16 En son kontrole 19+5 de gittim. Kız bebek bekliyoruz 270 gram dedi doktor. Suyuda fazlaymış böyle fazla olursa şişko bir bebek olur dedi. Sizde durumlar nedir bebekler kaç kilo
sena1910 anneoluyoruuumm16 ben en son 16. Haftada kontrole gittim şu an tam 21. Haftadayız yarın detaylı ultrasona gireceğim. Normalde 1 hafta öncesine kadar göbek gibi duruyordu karnım bu hafta bı anda çıktı hatta biri sanki 7 ay olmuş da sıkışıyormus gibi duruyor dedi 🤭 normal mi bı an da bu kadar büyümesii
Mavigozunannesi anneoluyoruuumm16 arkadaşıma da suyu fazlaydı iri bebek dedi dr u hep 3 kilo doğdu bebek suyu fazla olduğu için ölçüm yanlış çıkmış
3prens1prensesmom anneoluyoruuumm16 20+5 detaylimiz vardi bugun cicegimin yuzunu gorduk cok sukur saglikliyiz biz skntimiz yok 26 cm 460 gr olmus minigim🤗🥰😍🐣💜
anneoluyoruuumm16 Alizee canım kilosu fazla değil mi biraz. Doktor benim 270 grama bile biraz fazla dedi
Alizee anneoluyoruuumm16 yok cnm dr normal dedi her şeyi çok şükür. 1 hafta önden gidiyor dedi. Cuma günü detaylımız var Allah nasip ederse 🥹 siz ne yaptınız detaylıyı?
anneoluyoruuumm16 Alizee bizde haftaya gidicez randevu almamıza gerek yokmuş doktorum başka hastanedeki doktor arkadaşından rica etti gidip selam söyleyeceğiz sadece yapacakalr detaylı ultrason
Dilan_ylmz @Alizee var bide ben cinsiyeti de öğrenemedim cinsiyet içinde çok heycan var canım ya 🙈inşallah bebegimin her şeyi de normaldır içim rahat eder
Alizee Dilan_ylmz mutlaka güzel haberlerini yarın yaz burda ❤️ dua edeceğim senin için. Saat kaçta gideceksin?
anneoluyoruuumm16 3prens1prensesmom oyyy maşallah 😍 bizim detaylimiz da haftaya. 20+4 olacağız bu gece inşallah. Çok heyecanlıyım yuzunu çok merak ediyorum bende
3prens1prensesmom anneoluyoruuumm16 duygular şelale sanki ilk gebeligimmis gibi kendimi fotosundan alamiyorum🥰
Kukulikukuli12 anneoluyoruuumm16 20 haftalıgım en son 17.haftada gittim 200 gr demişti. 5 agustos da detaylı ultrasona giricem. Cinsiyeti göstermedi hala ya 😣🤭
anneoluyoruuumm16 3prens1prensesmom yaaa yerim. Benim ilk gebelik birde o heyecan o merak inanın kalbim hızlanıyor düşününce 😂