Kubare134 Minikmucize13 hiç bişey olmaz .. ben yiyorum yemeye devam ediyorum 😂✨ böyle evham yapmayın🧡
Pinklove Minikmucize13 İlk 3 ay sakatat yemeyin 2 ci trimestrde biraz yiyebilirsiniz. Bu hakta doktorlarda söylüyor
Dogaclk Minikmucize13 kimine gore yenmemesi gereken seyler listesinde. Ben de hamileligim boyunca en fazla 2 kere yemisimdir. Hergun yiyecek halimiz yok ya. Takmamak lazim bence cok🤪
Tkdkmk-09 Bi hemşire olarak söylüyorum vücutta en pis yerlerden birisi ciğerdir ciğer benim de hassas noktam aşırı severim ama gebelikte kesinlikle önerilmez
Minikmucize13 Tkdkmk-09 akciğeri haşlayıp daha sonra karaciğerle iyice kavuruyoruz ailemin hamile olduğumdan haberleri yok kalp atışı duymadan söylemek istemiyorum yemeğe pişiriyorlarmış o yüzden sormak istedim 😊
fizikcianne Minikmucize13 hamile kaldığımdan beri ciğeri ağzıma sürmedim. Yasak olduğu için. Normalde severim
Minikmucizelere Minikmucize13 bende severim ama yasak diye biliyorum yemedim o yuzden daha 12 haftaligim ztn siz dahada yenisiniz bence yeneden doktorunuza danisin
Tkdkmk-09 Minikmucize13 İnanın tüm hamileler sağlıklı bir süreç geçirsin istediğim için bilgilerimi paylaşıyorum sağ Salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🥰
Ireeeeem Minikmucize13 çok yüksek a vitamini içeriyor vitamin zehirlenmesi ya da bebekte gerilik düşük yapabilir
babyme_ay Minikmucize13 yüksek a vitamininin zehirleyici ve bebeğe zarar verici etkileri sebebiyle özellikle ilk 3 ay kesinlikle yenmemeli diy biliyorum. Çok sevmeme rağmen yemiyorum ben size de yazmak istedim bu yüzden