Nisanrrerdag Makınaya sıvı detarjanı nasıl kullanıyorsunuz bn daha once hıc kullanmadım Arastırıyorum aparatla oluyo kullanan varmı nasıl oluyo aparatsız oluyomu
fizikcianne Nisanrrerdag nasıl nasıl oluyor ? Deterjan koyma yerine dökülmeyecek mi o da her zaman ki gibi?
CemrePektas Nisanrrerdag çamaşırların arasına döküyorum bazen, bazen de deterjan gözüne. Yani olduğu kadar ya çok da şe etmemek lazım fjskskdnsk yeni nesil makinalarda sıvı deterjan için kapak oluyormuş
Nisanrrerdag fizikcianne işte bnde onu merak etım akıp gıtıgınden ıyı yıkamıyo gıbı gelıyo bana arastırdım aparatla kullanılıyomus oraya bı aparat takıyosun
fizikcianne Nisanrrerdag hee sizi şimdi anladım. Makine deterjan koyma gözünü açın. Arka tarafta kapak var onu aşağıya doğru çekin o sıvı akmayacak. Sıvıyı tutacak kapak. Sıvı deterjanlar için yukarıdan kapağı çekin. Katı deterjan koyacağınız zaman kapağı geri kaldırın
CemrePektas Nisanrrerdag yani toz gibi iz bırakmıyor ve mis gibi kokuyor yumuşatıcı bile gerek kamıyor kurutmaya attgm için zaten yumusak cıkıyor. Bir de yaz günü her gün kıyafet değişiyor o yüzden bence lekeli felan değilse çok da kasma koy makinaya öyle yıkasın
Kyy01 Benim makine yeni profilo ben indirecek aparat göremiyorum tam su cekme anında koyuyorum bebek esyasinda normalde toz deterjan kullanıyorum
CemrePektas Nisanrrerdag yedek kapak varsa kapakla koy, içine döktüğüm de olmuştur yani. Buna da yanlış diyenler illa çıkar. Bazen de beyazları yıkarken tozu hazneye sıvıyı içine koyduğum oluyor.