Skn23 Glcngzll ikimizde aynı postu açmışız . Kerime yanıma gidiyordum fakat oda rahatsızlanıp izne ayrılmış. Son haftadayım şuan başka doktor arayışına girdim bende 😓
Skn23 Glcngzll evet çok kötü oldu 39+4 üm şuan bugün aradım ama ne zaman geleceği doktorun belirsizmiş. Başka doktora devam edin diyor 😢
cansugunes0210 nur_n hayır muayenesine gittim de Ayşegül Altıntaşa gittim Medicana da onu da begendim tavsiye ederim iyi ve ilgili Bi doktordu
nur_n cansugunes0210 doğum tecrübelerini merak ediyorum daha çok o yüzden sormuştum teşekkür ederim 🌸
Kuboss-98 cansugunes0210 doğum ücretleri ne kadar bilginiz var mı , bende üniversite de yapmayı düşünüyorum 20 bin dediler normal doğum için . Medicana da ne kadar acaba
cansugunes0210 Kuboss-98 üniversite de normal dogum 27 bin sezeryan 5 BİN civarı duydum medicanayı bilmiyorum ama Bi bilgim yok
Kuboss-98 cansugunes0210 üniversite ilk çocuk ve normal doğum için 27 bin. Sonrası için 20 bin istedi. Evet sezaryen için de 5 bin istediler. Ben normal doğum yapicam. İlki normal olduğu için