Elf69 Allahım Elhamdülillah bu yola giren bu yolda olan tüm hamiş annelere Allahım kolaylık versin, yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ❤️
Alizee Elf69 amin canım. Bende sabırsızlıkla bekliyorum son 99 🥰 sağ salim zamanında gelsinler inşallah
63_Emine Elf69 önceden 99 a giren herkese imrenirdim şimdi Allah yardım etsin diyorum coktan geçtim o yoldan
ikizprensesannesi @Elf69 Amin hepimizi inşaallah bugün bizimde 99 hayırla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim kuzularımızı amin🤲🏻💞
Elf69 ikizprensesannesi amin amin canım Allahım isteyen bekleyen herkese gönlüne göre versin🥰 bebeğinizin hareketleri nasıl acaba
ikizprensesannesi @Elf69 Ya bazen hareketliler bazen çok az hissediyorum benim ikiz genelde sağda hareket hissediyorum diğeri daha az hareket ediyor sanki yada ben ayırt edemiyorum hangisi ediyor bilmiyorum senin nasıl canımm cinsiyeti ne kuzunun bizimkiler kız💞🥰
Elf69 ikizprensesannesi ay maşallah 🥰 benimde aynı birgün çok hareketli olup iki gün çok az hissediyorum korkutuyor bazen benimde Allah’ın izniyle kız olacak 😍