Merhaba arkadaşlar 25 haftalık hamileyim doktorum bebeğin suyu. Fazla olduğunu söyledi böyle bı durum yaşayan varmi

Lilim şekerine baktılar mı genelde şekerle alakalı oluyor bu durum diye biliyorum

Lilim Benimde öyle demişti ama çok fazla değildi böyle durumlarda gebelik şekerinden şüpheleniyorlar benim şeker yükleme testim temiz çıkmıştı

defnezumram evet şeker testi yaptırdım biraz yüksek çıktı ondan olabilir dedi başka bişey demedi sıkıntı olurmu bebeğe

Lilim şekerle alakalı tombiş bi bebek olabilir ama suyun fazlaysa diyette verebilirler

Lilim diyet verirler genelde gebelik şekeri yüksek olunca diyet veriyorlar çünkü

Benim de suyum fazla. Şeker yüklemem temiz çıktı ama su fazla olunca doktor şekeri ve karbonhidratı azaltmamı söyledi

Lilim Mutlaka dahiliyeye de gidin diyet önerebilirler çok yüksek değilse insülin vermezler ama bebek için önemli bunlar ihmal etmeyin 🌸

gulsahklkn teşekkürler gidecem inşallah rabbim bebislerimizi korusun

Lilim tamam onlar sana bi rota çizecek şeker seviyene göre hayırlısı olsun şimdiden

Lilim 25+0 mıydı gittiğinizde ne kadar çıktı kilosu ?