zeyneprana81 33 haftaluk gebeyim doktor bebegın cok kücük oldugunu soyledi 1 ayfa sadece 200 gr almiş ne yersem kilo alir haftaya bi daha cagirdi
Emili-14 zeyneprana81 benim bebeğimle küçük canım ben çokça kaşar muz ve tahin pekmez tüketiyorum 10 günde 400 gr aldı şükür bence hemen başla faydası oluyor
Burakipek zeyneprana81 canım bünye meselesi Bn oğlumda okadar dıkkat ettım kı hersey yedım ettım ama 2900dogdu 38haftada tabı dıkkat et sende nasıl kıloda doğacaksa ole doğup Bn oğlumda kasar muz kefır yesılmercımek et balık avakado soleneaı ayıp hersey yedım mınıcıktı sımdı saldım 31haftalıgım kızım olcak nasıp olursa ne varsa onu yıyırum
Matmazelbebi zeyneprana81 Kahvaltıda kaşarlı tost 3-4 ceviz tahin pekmez haşlanmış yumurta, süt… Ara öğünlerde muz ve 6-7 çiğ badem meyve olarak 2-3 dilim karpuz akşam yemeklerinde protein baklagiller sebze tüket bebeğe şifa olsun 😂🥰😍❤️
Melek-Gundogdu Tahin pekmez her sabah bir kase tüketiyorum. Bir dilim kaçar günlük bir muz tüketiyorum direk bebeğe etki ediyor ilk haftadan beri hep bir hafta önden gidiyor. Faydasını görüyorum.
zeyneprana81 Tesekkurler deniycem soylediklerinizi bu 3. Gebeligim 2.kizimfa 4 kilo civari dogdu saglikli olsun onceligim o tabide stres oldum cok kucuk deyince