Aylinakkaya Herkese selam tekrar burada olmak heyecan verici 23 temmuzda evde yapmış olduğum test pozitif çıktı ama silik bi çizgi daha sonra gidip kan verdim beta 20,74 çıktı dün sabah yani 25 temmuzda kan verdim 33.1 çıkmış çok çıkmamış sanki sizce nasıl
Churcill Aylinakkaya 2 günde bir en az 2 kat olmalı ama çok erken fark etmişsiniz sanırım inşallah sağlıklı olur ☺️
myangelson Aylinakkaya %66 oranında artış olmuş hemen hemen zaten en az bu oranda isteniyor. 2 katı olması şart değil. yarın aynı yerde tekrar kan ver istersen
1melekannesi3858 myangelson kuzum günaydın benim kız kardeşim dün değil ondan önceki gün kan verdi 69 çıktı bugün tekrar aldılar 180 olması lazım değil mi iki kat artışı bu şekil oluyo
Yagmure Aylinakkaya sağlık ocağında hastanedekinden az çıkıyor sonuç doğru değerlendirme için ilkiyle aynı yerde yaptırman gerekiyor benim ödümü koparmıştı bu durum
Aylinakkaya Lionmom1 Hayır farklı yerlerde verdim ilk verdiğim kanı saat 16.00 da verdim ikinciyi sağlık ocağında sabah 9 buçukta verdim
Ebruebos Benim ilk 41 sonra 190 çıktı 2 gün sonra 1.8 çıktı yanlışlık yapılmış testte başka yerde yaptım agnj gün 505 çıktı bence aynı yerde yaptırmamak gerek
1melekannesi3858 myangelson yok asko ben kan vermedim bu hamilleigimde bilmiyorum o yüzden öğrenmek istedim hani sonuc çıkınca ben bakacam da 🤣🤣🤣
myangelson 1melekannesi3858 sonucu 2 ile carpiyorsun birşey yok ki bunda 2 katı demek x2 demek zaten😂
1melekannesi3858 1melekannesi3858 bi kere verdim hamile olduğumu öğrendim oda değerim zaten 1648 mi falandı ultrason ile karından keseyi minik olarak gorduydu emin değilim.kesemi değil mi demişti sonra alttan baktı minicik Bi kesen var dediydi
Esrchn14 Kan değeriniz biraz düşük ve düzenli artmamis gibi görünüyor. Kimyasal gebelik olabilir, 2 kez oldu bende . Değer düşmeye başlıyor ve adet olarak atıyorsunuz.