Ozlemuzkuc 18+4 haftalık hamileyim ilk öğrendiğimde 63 kıloydum duan 56 kıloyum hiç bişe yiyesim gelmiyor sürekli midem bulanıyor sabahları iki kere çıkarıyorum gunboyunca halsizim ve bişe yiyemiyorum 😒
Elfsr12 Ben şuan 22 haftadayım hala bulantılar ve iştahsızlık var yemek yemeyi özledim şuan 3 kilo aldım bebeğimiz sağlık olsun inşallah 🙏🏻☺️
Ozlemuzkuc Elfsr12 inanki bende çok özledim ya inşşş sağlıkla alırız kucağımıza galıba sabretmemiz gerek ama ne yapacagımı bilmiyorum 🤷♀️
Elfsr12 Ozlemuzkuc yarısı gitti daha ne kadar dayanacağız bilmiyorum çevrem ye ye ye ye demesinden bıktım 😤
Elaylama Allah dert vermesin de ilk hamile kaldığımda kilo veririm ilk 3 ayda diye düşünmüştüm insan bir kere bile öğürmez mi? Kusmadım tiksinmedim öğürmedim bile. Kilo vermedim ama kilo da almadım tabii de böyle hep kilo verenleri duyunca ben de veririm sanmıştım ama nerdeee.. 🙄
Elaylama Nerm7n takma kafana dğmyanın en güzel şeyini yapıyoruz gepsi gider kilo ödem vb ama bu duyguları asla untmayacağız. 🧡
Nerm7n Elaylama Takmıyorum ama sporcu biriydim fitness ve iyi besleniyordum şimdi o halimden eser yok. Çünkü psikolojik sıkıntılar yaşadım istemsizce yedim uyudum hamileliğin ilk aylarında Artık Doğum sonrası sıkı bi programa sokmamlazım kendimi