Limeekce Prenses_annesi3 bende 3 fıtık var o yüzden sezeryan olabilirmişim ama normal doğumu çok istiyorım toparlanmak kolay oluyor
Prenses_annesi3 Limeekce o anki acı sancılar çok kötü ama gerçekten sonrası güzel sezeryan olmadığım için bilmiyorum ama olanlar zor diyo
Limeekce Prenses_annesi3 evet ama ben şu an bile belimin ağrısından yürüyemiyorum normal doğumda ıkındığım zaman daha da kötüleşebilirmiş
Prenses_annesi3 Damlagulll ya ben kullanıyorum desem yalan olur hiç almadım ben hatta ilaç konusunda çok çok kötüyüm
Prenses_annesi3 Limeekce rabbim şifa versin insallah sezeryana ihtiyacın kalmaz sağlıkla kucağına al ❤️
Abcc-1 Damlagulll 34+3 evet çok haraket yoruyor sağa sola yatıp duruyoruz 😄 vajinaya doğru baskı var kasıklarda ağrı patlayacakmış gibi bir his o kadar. Sizin kilonuzdan dolayı bebek küçüktür yapısal anormal bir kilo geriliği yok ki gayet olabilir hatta size göre iyi bile 😂
1prensesannesi_ Damlagulll bnde bugün 35 haftalık oldum ve yerimden zor kalkiyorum nefes alamıyorum uyuyamıyorum sancılarım da gelip gidip duruyor dün cokdu sancım şimdi tık yok
Ruhsuz Merhaba hanımlar 34 +2 den selamlar bugün yani dün kontrolüm.vardi 2500 kilosu dedi her hafta gel nst çekelim dedi..hayırlısı bakalım Sağlıcakla gelsinler ben de yürümekte zorlaniyorum her yerim dökülüyor