remre- çok aşırı ağrım vardı ilk baştan beri ilk hamile kaldığımda kanda beta 43, çıktığında ultrasonda kanama alanı gibi bir şey var demişti doktorum sağ tarafımda meğerse miyommus o betam ilerledi kalp atışını flaan duyduk her şey yolundaydı ama hep ağrın oluyordu evet ilk zamanlar ağrılı oluyor zor geçiyor ama benim hiç geçmeyen ayakta duramicak kadar ağrım oluyordu her kontrolde de dile getiriyordum zaten en başından şüphelendiği için direk progestan kullanmaya başlattı bana günde 3 defa fitil olarak sonra ultrason da da gördük miyomu o zaman demişti doğumda alırım diye o ağrı yapıyormuş megrrse ama sonradan hiç goremedik ya kayboldu yada bebeğin arkasında kaldı görünmüyor diye düşünüyor doktorum hala daha ama fitilime devam ediyorum 29.haftadayim ,33.de kesicek fitili nasipse ama baya baya ben 5.ayima kadar hep yattım ev işi yapamsdim Allah’tan annem kayınvalidem gelip her işimi yemeğimi yaptılar yürüyüş flaan yapmak imkansızdı zaten ilk zmanalar oturunca bile ağrım oluyordu hep uzanmak istiyordu vucudum çok zor gecti hala daha yürüyüş pek yapamiyorum çok yürüyünce veya yorulunca yine ağrı m oluyor ben miyomun geçtiğini düşünmüyorum çünkü çok zor bı hamilelik geçirdim bence bebeğin arlasinda kaldı nasipse doğumda belli olucak canım bakalım hayırlısı