Ulvana Satiyildiz 34 mahv oldum resmen😄😄gün geçtikce ağrılar vajina batması ağrısı artık yataq döşek uzanıp ağrı çekiyorum. Güldüyüme bakma çok fena
Seribanakkurt Satiyildiz bende 36 ya giricem zamanla vajina batması ağrılar artıyor gece uykusu parça parça zaten hatta geçen hafta bir gün boyunca hareket etmeyi bırakın nefes alırken gogsumun altında kaburgam batıyordu
ikiprensannesi__ Satiyildiz 30 dan sonra biraz zor oluyor insan hamile olduğunu anliyormus 33+3 deyim kasık ağrıları oluyor bel ağrısı arada mide yanması ama sona yaklaşmak güzel sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah 🤲
Esores Sonrasında neler bekliyor bilemiyorum yaşayıp görücez:) sadece bel ağrım oluyor günde 2 yada 3 defada kasığıma Bi ağrı girip 30 sn sürüyor sıcaklarda yemek ve iş yapamıyorum yaptığım zaman yatak döşek yatıyorum o gün sizin nasıl geçiyor
Satiyildiz Esores bende hemen hemen öyleyim sıcaklar ekstra etkiliyor ama sağlıkla kucağımıza alalımda yeter
Atlassmomm Satiyildiz ödem oldu kadık ağrılarım var yatarken denemiyorum dönsem uyuyamıyorum sabahlara kadar evin içinde dolanıyorum sevmedim ben bu üçüncü trimestertı
Genc_anne_adayi Haftadayım kansızlik ile baş etmeye çalışıyorum değerlerim düşüyor sürekli duzelmezse 34de yatış verip kan takviyesi yapılacak. Bir yandan koca göbek ile savaş veriyorum😂 sayısını unuttuğum ilaçlar ve sıcaklaa da baş etmeye çalışıyorum. Ama geçecek ve sonunda kızıma kavuşacağım inşallah
Youngmotherr Satiyildiz 37+2 🥲 ölüm gibi bir şey ama kimse ölmüyor🥹 oğlum erken doğum riskiyle erken doğrsa diye tedirgindim artık gelmek bile istemiyor hevesi kaçtı oğlanın getirmeye çalışıyorum 😂