Gizemengin35 Kızlar önceden çok kipirdar hareketlerini gözle görebilecek kadr da hissederdim 32. Ci haftama girdim ama günde bi kaç kez hissediyorum sizce normal mi bazen panik yapıyorum bsy mi oldu die Allah korusun
Demet78 Gizemengin35 yorulmayla alakalı birazda bnm kızımda dengesiz ama gece uyutmicagi kesin 35 olcaz sağa sola hala yatirmiyo 🤰🥰
Pekdemir Gizemengin35 bana doktor 6 saatte bir mutlaka hareket etmesi gerekir 6 saatten fazla hareket etmediyse acilde baktir dedi
Gizemengin35 Churcill doktorum bile görüntü veremiyodu çok hareketli die smd birden azalınca insan tedirgin oluyor
Tugrann-annesi0404 Gizemengin35 bu benim fikrim ama sonuçta az çok hareket etmesi iyi olduğunu gösterir bu ara çok yoruluyorsan ondan da olabilir
Churcill Gizemengin35 az da olsa hareket ediyo olması en azından yaşıyo olduğunun göstergesi. Ben 34. haftadayım 2 3 gün önce hareketleri az gibiydi sonradan düzeldi o zamandan beri de durmuyo şimdi bile kıpır kıpır. Olmadı bi kaç gün bekleyin aynı devam ederse doktora gidersiniz
Gizemengin35 Churcill perşembe kontrol var ztn bnm çatı ve nst olcak stresliyim çatı olayına belkide o yuzden kendimi kasiyorum
Churcill Gizemengin35 bak o yüzden de olabilir stres olunca bebek de ona göre tepki veriyodur. Çatı muayenesi için daha erken değil mi?
sevdenurr6 Gizemengin35 çatı muayenesi için erken değil mi 37 38. haftalarda yapılıyor diye biliyorum
Gizemengin35 sevdenurr6 bnd buradan gördüğüm kadarıyla eet ama doktorum nst çatı muayenesi yapcam dedi