crnmom Kızlar 3 aylık hamileyim tabiki her şeyden önce her anne gibi sağlıklı bir evladım olsun istiyorum cinsiyetin hiç bir önemi yok ama cinsiyet partisine çok heves ediyorum önerisi olan var mı değişik bir şeyler 🤭🤭
Anne1212 crnmom bende heves ediyorum bakalım ilk hamileliğimde yapmak istedim ama herşeyi hemen öğrendik 😂😂
dilaraRecep crnmom cinsiyet partisi ben anı olsum diye eşimle aramızda video çekip öle yapmıştık 🤣 2 . naparım bilmem
dilaraRecep crnmom hayırlısı cnm ama çok değişik fikirler var cinsiyet partisi yapan yerlerden kopya çekebilirsin
dilaraRecep Babyy21 evet ahahaha ama maksat ilerde yaptık bizde çocuğum demek 🥰😀😀😀 çok ilerde çocuklarımız büyütünce herkesin annesi babası yapmış sen niye yapmadın diycek diye korkuyorum 😀
Babyy21 dilaraRecep gerçekten ben de aynı bu düşüncedeyim hem de ben de sonradan pişman olmayım diye 😃 bende sadece video çekebileceğimiz küçük bir şey düşünüyorum ama eşim de diuo ki biz öğrenelim doktor bize söylesin yine biz rol yaparız diyo hahah
crnmom dilaraRecep demi artık çocukların modası bu oldu yarın bir gün hesap soracaklar bize 😂😂 değişik fikirlere açığım kızlar 🤭🤭