FatmaAhmett Merhaba anneler ben 1 hafta önce normal doğum yaptım ve dikişlerim var kendiliğinden eriyen dikiş bunlar dün birtanesi düştü acaba diğerleri ne zaman düşer ve iyileştiğini nasıl anlarız o bölge ne durumda olur
cevriye35_ FatmaAhmett 20 günde tamamı düşmüştü ve kanamam da bitmisti 40 gune tamamen iyileşirsin mutlaka 40.günü bekleyin vucut toparlanmalı 👍
birevlatsahibi FatmaAhmett bi şikayet yoksa iyileşmiştir. Ben ilk doğumumda dikişlerin düştüğünü hiç görmedim, banyoda falan farketmeden de düşebilir yani
Livanur22 FatmaAhmett bende normal doğum yaptım dikişlerim vardı kendiliğinden düştü tamamen iyileşmem biraz uZun sürdü
FatmaAhmett cevriye35_ çok teşekkür ederim canım korkuyorum o yüzden de sürekli araştırıyorum panik oluyorum öğrenmek iyi oldu
FatmaAhmett bendeanneoldum_ doğumum biraz sıkıntılı geçti benim canım kaç dikiş olduğunu bile bilmiyorum doğumdan sonra rahimde parçalanma meydana geldiği için ameliyata aldılar beni 8 cm açıklıkla gittim 12 saat sancı çektim hep stajyer doktorlardı çok korkuttular psikolojim çok bozuldu
FatmaAhmett birevlatsahibi inşallah benimde öyle olur normalde idrarda yanma falan olur diyorlar çünkü
bendeanneoldum_ FatmaAhmett geçmiş olsun canım ya bu stajyerler hiçbisey yapamiyo madem niye onları doğuma aliyoalr
FatmaAhmett bendeanneoldum_ bilmiyorum ama hayatımda yaşadığım en kötü anımdı ve zamanımdı diyebilirim