yenibirannis An itibariyle 29 haftalık olduk akşam 10 dan bu saate kadar 3 kere böyle batma baskı yaşadım normalmi yaşayan varmı kızlar bilgilensirrmisiniz nedeni ne olabilir Dr yarın sorucam ama bilenler yada yaşayanlar varsa diye buraya sormak istedim
Nurcihannan yenibirannis canım benimde o haftalarda başladı batma baskı hissi normal. Suan 33 haftalıgım hala var
yenibirannis Nurcihannan ay allah razı olsun ya🙏teşekkür ederim ilk defa yasadım tedirgin oldum böyle sanki bişi akıp gelcekmiş bebek cıkcakmıs gibi oluyo batıyo baskı yapıyo vuruyor oraya sürekli paşamız😊
Nurcihannan yenibirannis normal normal hatta yatarken ayaga kaldınca cocuk alttan cıkcak gbi oluyor 🤣 cıkmıyor ama
yenibirannis Nurcihannan hadi ya inş gece wc ye kalkınca korkup tedirgin olmam bi anda öyle bişey yasadıgmda😁
yenibirannis Nurcihannan ay inş dönmemiştir benmki zorunlu sezeryan herkes dönsün ister bende dönmesin istiyorum 🥲
Nurcihannan yenibirannis bende o kafadaydım tersti benimki sezeryan olcam diyodum sonra gecen hafta kontrolde döndüğünü öğrendim 😅
Nurcihannan yenibirannis dönünce bi sorun yoksa normal gbi gözüküyor kuzum. Bende korkuyorum ama en iyisi normal yine
yenibirannis Nurcihannan bugün Dr aradım söyledim dönmüş olabilir dedi demeyin öyle hocam dedim 🤦🏻♀️😁 yapçak bişe yok dedi