affa Sabah-yumurta,çay,peynir,zeytin Atisdirma-elma,kek,çekirdek Öğlen-pilav etli,ayran Aksam-ispanakli yoğurt. Aksam keyf için süt içdim baya alışdım süte.oyyzden bebek durmuyorr gecələri.😂
Eebb affa 12:00 da peynir yumurta bal zeytin ve 3 dilim ekmek kaçamak 3 adet kurabıye aralarda çubuk kraker mutfağa gıt gel yaparken sonra dışarı çıktım eve geldim çok aç hıssettım bir tane salatalık yedim. Eşim gelde fasülye yemeği işe pilav yedim tabi ekmekte sonra çikolata kahve ilerleyen saatlerde karpuz şu anda da bir şey yıyesım var ama yatacam o yüzden yemıycem sonra midem yanıyor
Mummumlilo Bugün midem cayır cayır yandı sıcaktan heralde en sevdiğim dondurmayı bile gözüm görmüyor 🤢
_tuuggcce_ Sabah eşim kaşarlı tost yaptı, ara öğün olarak badem, fındık attım ağzıma. Sonra dondurma yedim, akşam hamburger yedim. Bugün kendimi kaldırmaya halim yoktu. Zaten çok sıcak. Az öncede az karpuz yedim. Ama içim yanıyor halaaaaaaaaa
aleeyllz12 affa sabah- tost ekmeğinden 2 tane tost 🥲 Haşlanmış yumurta, yeşil zeytin 😍, süzme peynir. Kahvaltımı geç yaptım bakalım öğlene doğru da muz düşünüyorum 😂