aslanprenses_ Kızlar biz eşimle bir tane garantimin kredi kartı kullanıyoruz. Kredi kartın ek kartı diye bir şey var mı acaba? Yani biz yine bir kredi kartımız olsun ama iki tane kartımız olursa daha rahat ederiz diye düşündük. Bir bilginiz var kı bununla ilgili?
Mom0888 aslanprenses_ evet biz eşimle öyle kullanıyoruz canım garantinin aynı hesap ama bana ayrı çıkarttı benimkinin limitini ona göre ayarladı kendininki ayrı limitte
rumeysattnc aslanprenses_ var canım eşimin yapıkredi bana yapıkredinin ek kartını çıkardı öyle kullanıyorz ama tek limit var ikisinin limidi farklı değil
benaslindayohum aslanprenses_ akbank eşimin kredi kartı üstünden kendime ek kart çıkarttım daha erken çıkartmadığıma pişmanım 😁 tek sıkıntı şu ki bende ek kart gözükmüyor eşimden öğreniyorum ne kadar limit kaldığını
hopefortomorrows aslanprenses_ oluyor canım. İkisi aynı hesaba bağlı olur. Limit de aynı olur. Kart ikinizde de olur. Hatta benim bekarken kullandığım kredi kartımın ek kartı var. Ne akla hizmet çıkarmışım bilmiyorum 😂
Esracigdem Onu bilmiyorum ama telefonunuzun nfc özelliği vars online işlemlerden temassız ödeme seçeneğini açıp telefonu kullanabilirsiniz. Ben telefon ile ödeme yapıyorum. Kart hiç kullanmıyorum normalde.
Nurr_22_22 aslanprenses_ oluyor eşim sanal kart çıkarttı kartının üzerine internet alisverisinde kullanıyorum