Kubra0505 Biraz önce gittiğim hastaneyi aradım dün aradığım da 450 olan muayene bugün 550 olmuş normal doğum 8500 du 9500 olmuş sezeryan 12 bindi 14 bin olmuş
-obiranne- Kubra0505 off ne diyosun sen.cok masraflı Urfa’da daha uygun tabi hecen bir arkads doğurdu 4.5vermis
Ygt2121 Kubra0505 zamlara bu kadar takılmamak lazım çünkü yoruyor, boş verin zaten böyle devam edecek.😏
Agg0207 Kubra0505 canım benim gittiğim doktor 600 tlydi muayene ücreti şuanda 800 TL olmuş doğumu düşünemiyorum zaten kimbilir ne kadar artacak
birannis_ Kubra0505 benim gittiğim hastane zamdan önce 550 TL idi muayenesi 750 olmuş doğum ücreti de epiduralli doğum yapacağım geçen ay 14 bindi 19 bin olmus heray herşeye zam geliyor maalesef artık bir zam daha gelmeden dogururum inşallah diye dua ediyorum artık
Kubra0505 İllaki bi şekilde olucak ama tekrar değişebilir dedi daha ne kadar olabilir ki ya şurda ne kaldı doğuma
Kubra0505 birannis_ bende bende aynı şekilde bu ikinci gelen zam tabi ki ama tekrar değişebilir demelerine anlam veremiyorum artık
Hanifeay birannis_ Antalya medstar hastanesinden mi bahsediyorsun bende oraya gidiyorum muayene dışında doğum ücreti ne durumda bilmiyorum
ilknurakdogan1 Pendik yüzyıl normal 11 bin zorunlu sezaryen 11.700 29+1 den itibaren giderek doğum sabitleme yaparak ücreti sabitleyebiliyorsunuz . Bizde bugün gittik ödedik doğum ücretini sabitledik . Zamdan etkilenmeyeceğiz .
Kubra0505 birannis_ malesef canım daha 2 hafta önce gelmişti zam dün aradığımda aynıydı bugün tekrar zam gelmiş daha 35 haftalığım az kaldı tabi ki ama bilemicem tekrar gelir mi
birannis_ Kubra0505 aaa sizin hastanenin zam durumu biraz farklıymış bende 34+4 haftalığım zam 2 ayda bir geldi hatta geçen konuştuk hastaneyle zam gelirde doğumunuz 1 hafta içinde olursa zamsız eski fiyattan ödersiniz dediler bize sizin biraz farklıymış gerçekten
Kubra0505 birannis_ ben en başında ödeyeyim sabitliyim istedim kabul etmediler fiyatlar güncelleniyor diyip duruyorlar son ayımdayım doktor da hastane de değiştirmek istemiyorum
birannis_ Kubra0505 valla hep aynı durumdayız hem doktorumuz çok iyi hemde son ayımız bizimde mecburen devam ediyoruz göze aldık fiyatları artık
birannis_ Hanifeay evet yıldız medstar hastanesine gidiyorum doğum ücreti normal veya sezaryen 15.250₺ eğer epiduralli normal doğum veya sezaryen yaparsanız 19.250 ₺ oldu doğum ücreti
Hanifeay birannis_ anladım teşekkür ederim anestezi farkı çok fazla olmuş bende epiduralli istiyordum