Cyneppp Merhabalar , 18. Haftamdayım. Şiddetli kabızlığım var:( Demir ilaçlarının da kabız yaptığını söylediler. Haftada bir gidiyorum ve simsiyah katı şekilde. Boyle olan var mı? Çözğm önerileriniz var mı 😟
Tugbakalenci Cyneppp benimde olmuştu o haftalarda doktorunuza söyleyin size ilaç yazsın benim doktorum 2 gün çıkamazsan verdiğim ilacı iç demişti . Kayısı ye günde 3 lt su işe yarıyor
GamzeCan Cyneppp sabah aç karnına bi kaşık zeytinyağı iç canım ya da kayısıyı geceden suya koy sabah suyunu iç kaysısını ye
Selcann Cyneppp canım bende de oluyordu önceden tam o haftalarda bol su içiyorum bide bünyeden bünyeye değişir ama kuru üzüm süt falan bende etki etmişti sabahları falan yiyordum
Nagos Cyneppp basından beri hamileliğin kabızlık 29 olcak Geçen bu sebepten hastaneye gittim lavman yapıldı kayısı da yiyorum ama daha bi fayda görmedim bi daha ki randevumda kesin cozum olan bi ilaç isticem
Hcivelek Benimde demir ilacına basladım baslayali o sekilde kabız ve siyahlık. Çözümü olan varsa bende faydalanayım 😒😑🙈
Gnygns Cyneppp duphalac şurup sorun doktorunuza benimde problemim kabizlik. O şurubu sabah ac karnına içince rahatlıyorum. zaten bitkisel bi surup bana tup bebek tedavimden beri verdiler kullaniyorum
Elvand Dubhalac şurup kullaniyorum ama pek bir işe yaramıyor sanki misket şeklinde ve cok az yapabiliyorum :(
Gnygns Elvand nasıl içiyorsunuz? Ben başta gün içinde içiyordum sonra eczacı sabah ac karnına 1 tam ölçek ic ustune su iç dedi. Simdi oyle yapıyorum 6 gibi içiyorum geri yatıyorum bisey yemeden 10 gibi filan rahatlatıyor. yoksa sadece sisiriyrdu rahatlatmiyordu
Elvand Gnygns aksam yatarken iciyordum sizin gibi sabah ac karnina deneyip su ictim ve iyi geldi teşekkürler
Minemmm Sabahlariac karnina iki kuru erik iki bardak su.Bunu benim diyetisyenim önermisti.Cok cok etkili..Kesin denemelisin.
IlaydaOrhanKopuz Cyneppp aynı şey bende de olmuştu cnm doktor ilacımı değiştirdi mahfolmultum. Sidefer diye bi ilaca basladım sıfır yan etki doktorunuza bir danısın derim