tatlibebegim_ edasontr insülin direnci fazla bide bende o yüzden kilo veremiyorum rahim filminde şükür tüpler açıktı inşallah klomende işe yararr🤲🏻
tatlibebegim_ edasontr benimkinde 20 yazıyo bilmiyorum ki doktor yüksek dedi tek glifor fiye ilaç verdi hem zayıflatır hem insülin direncini kırar dedi
edasontr tatlibebegim_ kız ben ilk gittigimde 58 kg idim 52 ye kadar zayıfla dedi 1 ay snra bdaha gittim 60 olmusum bana bunu verdi 1 haftalık kullanımda 1 kg verdim daha 😂 o ılactan mı verdim kendim mi verdim blmiyorum
tatlibebegim_ edasontr kız ben niye veremedim yaa sabah akşam 1 tane içiyorum halbuki yemene içmene dikkat ediyomusun yürüyüş yapıyomusun😁
edasontr tatlibebegim_ ayy inşallah veririz yaaa su gobegim gitse yeter adette olamadımm goguslerm agrıyo bgun yarın olurumm ama biran once olsamda gtsem
tatlibebegim_ edasontr ben kendiliğinden adet olmuyorum zaten söktürücüyle oluyorum dün bitti ilaç bi kaç gün içinde olucam kasıklarım ağrıyor benimde klomeni kullanmak için sabırsızlanıyorum🤩
tatlibebegim_ edasontr pepapp uygulamasında var mısın canım adet takvimi ve soru sorma yeri orasıda bura gibi