Ada022 Evazada bende 36+2 yim rahme doğru baskı var çok aşırı terleme sıkıntı basıyor yazın hamile kalmak mı bida asla 😔
fbulut97 Evazada 36+2 kasıklarımda doluluk hissi,sancılar,kramplarla geçiyor. Sıcak da cabası geceleri kalkıp tişört değiştiriyorum sürekli :( Rahim ağzı kısalığım da var her an tetikteyim o yüzden
2_evlatyolda Evazada 36+5iz biz bu gün doktor kontrolümüz var 🤰🏼👶🏼💗bi kaç derdim sıkıntım var bebek ve hamilelik ile ilgili degil o dertlersen sitresden son günlerin tadını cıkaramıyorum beynimde düşğnceler rabbim herşeyin hayrlısını versin dün den önceki gün cok fazla akıntım vardı dün ve bu gün yok arada adet sancısı gibi argrım oluyor normal miş bu gün tam net seseryan tarhimizi kesnleştircez onun heycanı var
Evazada Ada022 ben yurtdışında oluyorum burdada hiç anlamıyorum ne yapmak istiyorlar nstye hiç sokmadılar beni🤦🏻♀️
Mc5814 fbulut97 yaa o kasıklarda doluluk hissi bendede var 35+6 yım bende tedirginim acaba kanalamı indi diye yürürken falan baya ağırlaşıyo kasıklarım normalmi bunlar acaba bilginiz varmı