Minigininannesi sila_42yigit instagramda gultengokkus diye biri var kendisi ağrısız doğum uzmanı eğitimler veriyor bir bakın isterseniz. Ben ilk doğumumda onun normal doğum hikayelerini ve yazıları vardı okumuştum o bile yetmişti bana. Normal doğum yaptım süre olarak uzun sürdü illaki ağrı oldu hiç olmadı diyemem ama dayanılmaz değildi suni sancı da verdiler ona rağmen pes etmedim bebek iyiyse tansiyon vs sorunum yoksa devam etmek istiyorum dedim her şey yolunda dediler sonuç normal doğum oldu iyi ki de olmuş. Doğuma kadar çektiğim o ağrı sızı oldu baska bir şey yok. Doğum sonrası çabuk ayaklandım bıkac dikişim vardı onlarda çabuk düştü her şey geçti gitti. Yine norma doğum istiyorum inşallah olur. Zor olsa tekrar ister miyim? Çok kötü söyle böyle diyenlere kulak asmayın. Sezaryen olsun normal doğum olsun illaki komplikasyonları var. Her doğum kendine özel iyi düşünün iyi olsun 🌸❤️
Ozlmm0 sila_42yigit 10 gün önce normal doğum yaptım evet ağrı Sızı oluyor olmuyor değil ama hersey o an doğum esnasında sonrası zaten kolay önemli olan o esnada kendinizi iyi yönetmeniz
birannis_ sila_42yigit artık normal doğumlar da ağrısız sancısız oluyor doktorunuzla görüşüp epiduralli normal doğum yapabilirsiniz ben ilk doğumumu öyle yaptım şimdi ikinciyi bekliyorum yine aynı şekilde ağrısız normal doğum yapacağım nasipse o yüzden korkmayın yani
aysenurm46 Minigininannesi merhabalar normal doğum için devlet hastanelerinde, sezaryen mı olacak yoksa normal mı olacak diye doktor muayene ediyor mu
sila_42yigit babymomy_ Valla bende aynı ama vajinal egzersizler var 32 haftadan sonra başlıcam sana da tavsiye ederim son 15 gün kala hurma yiyebilirsin kayginlastiriyormus plates topu falan faydalı oluyormus
Minigininannesi sila_42yigit rica ederim 😇 her şeyi çok araştırmak yerine tadını çıkarın zihinsel olarak da normal istiyorum bu gücü bedenime Allah verdi. Fizyolojik olarak bu beden yapısına sahibim diyerek kendinizi rahatlatın.
Minigininannesi aysenurm46 ben üniversite hastanesinde doğum yaptım. Bebek kilo ve bas yapısına bakmışlardı ayrıca çatı muayenesi yapmışlardı son haftalarımda. Hepsi uygundu normal doğumu bekledik. Yoksa sezaryen olacaktı. Yani bakmışlardı
Tugcekl aysenurm46 37. Haftamdayım devlet hastanelernde böyle birsey yok. Geçen sancım çıktı ebelerle konuştum normal doğuma müsaitilik durumuna ne zaman bakıyorsunuz dedim doğum başladıktan sonra dedi. Öncesinde bakılmıyor yani özelde çatı muaynesi falan yapıyorlar ama devlette böyle birsey yok
rosemomm Tugcekl devlet hastanesine gidiyorum ve 36.haftamda yapacaktı çatı muayenesini hocam 37 de yapalım dedim gecen hafta yapıldı perşembe yine gideceğim yani aslında çatı muayenesini önce yapmak pek bir fikir sahibi yapmayabilir doğum anında daha net belli oluyor diye biliyorum ama yine de yaptırdım aklımda soru kalmaması için
Tugcekl rosemomm benim gittiğim yapmıyor demek ki. Bana da ebe bakmayı çok istemiyoruz doğumı tetiklememek için dedi ama bende bakılıp kafam rahat olsun istiyordum açıkçası
Deletedmom0071 Herkesin doğumu farklıdır ben çektim acı ama sen daha az çekersin belli olmaz. Ağrı eşiğine, suni sancı verilmesine, kaç saat çektiğine vs göre değişir. Tavsiyem kimseden doğum hikayesi dinlememeniz ve gereksiz yere kendinizi üzmemeniz 🌸
rosemomm Tugcekl şimdi bir doktorun videosuna denk geldim instagram drsemraozer reels videolarında üçüncü videosu çatı muayenesini neden yapmadığını açıklamış bence çok makul ve mantıklı sebepler bi incelemenizi tavsiye ederim ☺️ evet çatı muayenesi yapıldıktan sonra doğum tetiklenebiliyor bende ilk bikaç gün korktum acaba olur mu böyle bir şey diye uyku kalmadı ve doğum nasıl olacak paniği yaşamaya başladım istemsizce
Elifeski22 sila_42yigit bende öyleyim 31+5 günüm yaklaştıkça korkuyorum 🥺 annem de çok baskı yapıyor sezaryen ol diye.. dün kuaföre gittim orda ki kadının ilk doğumu da normal olmuş hiç tavsiye etmem çok zor doğumdan sonra böyle böyle oldu dedi.. 🤦🏻♀️🥺 böyle birşeyler duydukça daha çok kafam karışıyor 🤦🏻♀️