denizgurbuz 10 haftalığım ilk kez az önce tuvalete girdiğimde çok az kan gördüm peçetede bikaç damla sadece açık renkli doktoruma söyledim hemen kan görmek normal değil ama ultrasonla bakılması lazım dedi kanama yaşayan var mı bu haftalarda ?
peri5860 denizgurbuz Doktorun doğru demiş hiçbir kan normal kabul edilemez beklenmesi gerekir 20. Haftaya kadar düşük riski vardır böyle kanamalarda. 20 haftadan sonra da erken doğum riski
denizgurbuz peri5860 düşük tehlikesi yok demişti başka bişey oldu heralde noldu bilmiyorum kanama olabiliyormuş aslında yerleşme falan denilen
peri5860 denizgurbuz Yani o da olabilir ama kanın rengi kahve olur diye biliyorum ben canım yine sen bilirsin
Premsesko denizgurbuz çok geçmiş olsun neyiniz varmış bende 8. Haftadayım hafif kan geldi doktor kanama alanı var dedi fitil verdi kullanıyorum
denizgurbuz Premsesko teşekkür ederim 😇 ben hamileliğimi öğrendiğimden beri çok gezdim çok seyahat ettim uçağa otobüse arabaya çok bindim onla alakalı heralde
Premsesko denizgurbuz bende aynı şekilde ama bende kanama alanı var çok üzülüyorum acaba düzelir mi 😢