Sumeyyegyretli Bebeğinizle konuşuyor musunuz kızlar 😌 Ben her gün konuşmaya çalışıyorum sanki onzaman duyup tekme atıyor gibi 😄 Dinlettiginiz özel müzikler okudugunuz kitaplar varmı acaba ? 😌
doganursezmag Sumeyyegyretli tekmelediği zaman konuşuyorum. Müzik yada kitaba geçmedim daha biraz daha büyüsün 24 ü bitirelim kulak gelişmiş olduğu ve bilinçli harekete o zaman başladığı için
Zeliha61 Sumeyyegyretli müzik dinletmek mi 🙄 açıp bi kaç sayfa kuranı Kerim okusanız daha feyizli olur tabiki bu benim görüşüm 😇
AygyulSina Sumeyyegyretli her sabah konusurum duzenli olarak iste Gunaydin falanlar. Gun icindede tekme attikca konusuyor seviyorum. Bisey okumuyorum ben ne dinlersem oda onu dinliyor genelde
Meddythemama Sumeyyegyretli böyle kibirli insanlar ibadeti bi tek kendi yapıyor en iyisini kendi biliyor sanırlar
Zeliha61 Sumeyyegyretli 😊 ben okumuyorsunuz demedim ki fikrimi paylaştım sadece gülüyorum tepkinize ✋🏻
Sumeyyegyretli Zeliha61 sizin müzik dinletmek mi🙄 sözünüze güldüğüm gibi o zaman. Sanki hiç müzik dinlemiyomuşsunuz gibi
Meddythemama reinamm hayatta başka hiç bir şekilde var olamayınca bende burdayım diye İbadetlerini sergiliyorlar.
Deryakaya1802 Sumeyyegyretli hergün konuşuyorum onunla tabi 🤗 Kitap da okuyoruz ☺️ Güzel anlaşıyoruz oğlumla 🌝