LavinsMom Selinmoon ola bilir canim 😄5 ci haftamda esime soyleniyordum neden benim hic bulantim yok 😄 simdi o bana soyluyor al iste cok istiyordun 😄
Sude_34 Selinmoon inşallah en kısa zamanda görürsün bende 3 gün önce görmüştüm keseyi doktor 2 haftaya kalp atışını duyarız dedi bugün sabah kanamam oldu doktora gittim kesen yer degtirmis büyük ihtimalle düşük olucak dedi dualarınızı bekliyorum🤲
YigitPoyrazMomm Selinmoon yaa olsun çok mu aldin keşke bende alsam fazla alamıyorum yarın sağlık ocağına gidecem tetonuz aşım var kiloma baktircsm en son 50 ’di bakalım kaç olmuşum sıkıntı etme kilolar verilir canım
Mylove47 Selinmoon bende oglanda çok çekmedim ilk hamileligimde çok çekmiştim ama kızdı herhalde 3 aylıkken gidince 9haftada kalbi durmuş düşük oldu
Selinmoon Sude_34 inşallah canım bana da aynısı söyledi gün verdi . Ay hayır bırakmasın annesini Allahım 🤲
Selinmoon YigitPoyrazMomm ben normalde almam kilo kocam iyi bakıyor demek 😂😂🙈 alırsın zamanla canım dert etme
Mylove47 Selinmoon Allah’tan gelen bişey o da yani bence de çok şükür yine de çünkü zorlu süreç de olsa hamileliğin güzel yönü oluyor
sila_42yigit ben Kız çocuğuna hamileyim 6 ay çektim su an 8 aylığım 2 aydır rahatım kişiden kişiye değişir bence erkek kız alakası yoktur.
YigitPoyrazMomm Selinmoon bence bünye ile alakalı canım ailem zayıf bir baba tarafı kilolu evlenmeden önce zayıftım evlendim kilo aldım yani çok yesemde az yesemde öyle kilolara çıkmıyoru buda benim avantajim😂
MasalAlparslanMom Selinmoon ilk hamilegimde bir kere kustum o da yemeği fazla kaçırdım diye 5 aylıkken😅 bunda mübarek günüm geçti 2 gün sonra bulantılar başladı 4. Haftada
Selinmoon MasalAlparslanMom yaa hahaha benim de aklıma geldi şimdi bak 😂. Bir kere oldu artık o da psikolojik miydi neydi 😂