angel4545 Selinmoon bence kişinin hormonlariyla alakalı benim oğlumda hiç bişey yasamazken kıza hamileyim şuan bulantım oldu kardesimde erkekte con kötü oldu
Mevlude_Sahin Selinmoon Ben hep kız istiyordum ilk gebeliğimde kız kız diyordum ama istediğim için hissettiğimden değil eşim de aklındaki isimleri söyleyince erkek daha ağır bastı hep oğlum diyip ismini söyleyesim geliyordu. Bunda da kız olacakmış gibi geliyor ama çevremde erkek olucak dediği için çık umutlanmıyorum ama kız ağır basıyor 🙈😂 Yani insan hissediyor bir taraf bir tık ağır basar
Bircandeniz Selinmoon ben hiç bulantı çekmedim. Bence saçma bir teori yok saçı çok olursa şöyleymiş yok böyleymiş.
Mrvcakatt Selinmoon ay kiz hani ben kusmuyorum dedim ya 2 gun once feci sekilde kustum. Kusmak gercekten kotuymus. Sureklj kusanlara Allah kolaylik versin. Tabi suanda da midem bulaniyor
Sena00 Selinmoon ilk bebeğim kızdı ve hafif atlattım geri cevirmedim hiç ama bulantı oluyordu bu ikinci bebeğim buda kız dört ay boyunca geri çevirdim çok kötü günlerdi evimin suyunu mutfağını banyosunu görmeye tahammül edemiyordum yani bence alakası yok erkekle kızla ben cinsiyetini öğrenmeden önce belirtilerimi söylediğim de herkes erkek diyordu ama sonuç kız 🥰
Birminikannesi1 Selinmoon benim kesin erkek olduğu belli değil henüz %70 dedi doktor ve bulantım yok afedersiniz sadece 2 defa kustum ama koku hassasiyeti çok fena öğürme falan
Adapte34 Cansr aynen ben öyleyim ilk kızımda 5 ay kustum berbat geçmişti şuan 32 haftalık hamileyim hiç kusmadım çok güzel geçiyo Buda kız 💁♀️ Herşeyim farklı geçiyo karnımın görüntüsü hareketleri hepsi farklı ama aynı cinsiyet
mavideniz6 Selinmoon Ben bulantıdan en son sürünüyordum hafifledi şükür 16. Haftamdayım erkek olduğunu öğrendim bence bu işler cinsiyete bakmıyor ya 😌
5678_ Selinmoon benim bebiş erkek şuan 35 haftalık oldu. Şuana kadar en fazla 4 kere bulantı oldu daha da görmedim. Bilmiyodum mesela erkekte bu kadar az bulantı olduğunu
Kubrakarahan Selinmoon kızıma gebeyim 23. Haftaya kadar yemek yiyemedim desem yeridir mutfağın önünden geçemedim
Ozlem_cet Selinmoon Herkeste farklı sanırım ben ilk 3 ayında çok iyiyim hiç biseyim yok daha sonra su bile içemiyorum hortum gibi zor yetisiyordum şuan 31+3 kız bebek bekliyorum Allah’a şükür kalmadı ama bu sıcaklar mahvetti beni 😮💨
Ayseee60 Bu kesinlikle yalannn. Yengem ilaçlarla bile duramadı oğlu oldu. Arkadaşım aynı şekilde baygınlıklar geçiriyordu artık kusmaktan günde 15,20 kere çıkartıyordu onunda kız
Mrvcakatt Selinmoon yok o gunden beri arada midem bulaniyor , bazen kussam da rahatlasam diyorum tık yok :))