Selinmoon Başlıktan anlaşılacağı üzere tecrübeli hamişler . Böyle bir duyum aldım . Erkekte bulantı az oluyormuş doğru mu
yarencaliskan Selinmoon oğlumda doğurana kadar bulantılı geçti suan tekrar hamileyim yine bulantılarla savaşıyorum doktor %80 kız dedi ama görücez 😅
MasalAlparslanMom Selinmoon kızımda asla bulantım olmadı, şuan çok küçük daha cinsiyetini bilmiyorum bunun 4.haftada günlük 4 tane bulantı hapı içmeye başladım 😅 bu bulantiya göre cinsiyet tezini deniycem
1prensesannesi_ Selinmoon ben kızımda çok çekiyorum bnce kız da çok çekiliyor ama bünyeye göre değişebilir ☺️
Selinmoon MasalAlparslanMom ne zaman başlar bulantı . Benim 5 hafta yok çünkü henüz . Hahaha ben de merak ediyorum bakalım çıkacak mı 😂
Selinmoon 1prensesannesi_ ben de öyle duydum işte . Ya da kişiden kişiye değişiyor mu bilmiyorum 🤷🏻♀️
MasalAlparslanMom Selinmoon ilk hamilegimde bir kere kustum o da yemeği fazla kaçırdım diye 5 aylıkken😅 bunda mübarek günüm geçti 2 gün sonra bulantılar başladı 4. Haftada
Aselikoo Selinmoon canim valla bende kizimda 9 ay kustum simdi 2. Gebeligim daha hafif geciyor cinsiyetle ilgisi varmidir bilmem
Cansr Selinmoon ilk gebeliğimde 4 aya kadar bulantı çektim kızım oldu şuan tekrar 34 haftalık hamileyim kusma yok bulantı yok bir kızım daha olacak
Adapte34 Cansr aynen ben öyleyim ilk kızımda 5 ay kustum berbat geçmişti şuan 32 haftalık hamileyim hiç kusmadım çok güzel geçiyo Buda kız 💁♀️ Herşeyim farklı geçiyo karnımın görüntüsü hareketleri hepsi farklı ama aynı cinsiyet
1prensesannesi_ Selinmoon bnce de kişiden kişiye değişiyor hala daha devam ediyor mide bulantılarım 🤦🥴🤗
Aselikoo Selinmoon bilmiyorum 8 haftalik henuz cinsiyeti ogrenince anlariz ilgisi varmiymis yokmuymus😄
Cansr Selinmoon bende kesin erkek diyordum iki gebeligim birbirinden çok farklı geçiyor ama doktor kız dedi ayrıntılı gösterdi hatta 😃
Yelizdurmus41 Selinmoon genetik faktörler bence 😂 bir oğlum var 9 ay kustum şimdi kızıma hamileyim ve 5.5 aylık hamileyim hala devam 😂
Selinmoon Yelizdurmus41 umarım benim böyle devam eder 😂 ama işhanım çok fazla açıldı ben hayatımda 58 üstü olmadım şimdi 63 olmuşum 🙈😂😂
Sude_34 Selinmoon benim kızım da mide bulantım hiç olmadı çok güzel hamilelik geçirdim Ablamın ise oğlu oldu o hamileliği boyunca mide bulantısı yaşadı hamileliği çok zor geçti kişiden kişiye değişiyor bence
Selinmoon Sude_34 sanırım öyle canım . Bakalım hayırlı evlat olsun tabii ama yine de insan merak ediyor böyle bir şey var mı diye 😂