Enu1004 Kızlar oturup kalkarken belim çok ağrıyor. Özellikle uzanmışsam kalkmakta zorlanıyorum. Normal mi? Bu ağrılar için erken değil mi?
Ssutaa Enu1004 Bende 16+3 benimde ağrılarım oluyor özellikle üst bacaklarımda🥺 Normal diyorlar da bilemedim ne kadar normal
LavinsMom Enu1004 rahim buyudukce agrisi kasiklara bele ayaklara vuruyormus. Benim ara sira belim agriyordu sonra bacaklarima gecti. 3 gun ust bacagimin agrisindan neredeyse yuruyemedim sonra birden gecti
Crnryyn01 Enu1004 çok normal rahim büyüyor. Sen daha dur çok erken şöyle 30 haftalara gelince gör 😅😅😅
Yigit_Yagiz_Moms Enu1004 16+4 benim. Bende de birkaç gündür var. Kalsiyum desteği alabilirsiniz bu haftalarda bebek annenin kalsiyum deposundan kullanmaya başlıyor
Enu1004 Ssutaa bacaklarımda hissetmiyorum ama belim tutulmuş gibi sanki… ileriki aylarda göbek büyüdüğü için anlıyorum ama sanki erken gibi geldi bana
Enu1004 LavinsMom aaa o zaman benimki de öyle. Ve sanırım benim iç karnım da dar göbeğim dışarıya büyüyor gibi geliyor.
LavinsMom Enu1004 evet artik gobek disaridan hiss edilecek haftalarda. Bazi annislerde daha gec disari vuruyo ama bendede gobusum azcik cikti artik. 16 ci haftadayim 😄
Enu1004 LavinsMom valla bendeki birazdan fazla vuruyor gibi ama anlamadım🥹😂 göbeğime bakınca 4 aylıktan fazla sanki
Enu1004 Yigit_Yagiz_Moms kalsiyum alıyorum aslında. Arkadaşlarım iç karnın darsa göbeğin dışarıya büyüyordur bundan oluyordur diyorlar. Haftaya doktora da soracağım