Tazemom1 Kaçıncı haftada doğum yaptınız ilk gebeliğim 37+5 deyim erkek bebek gününü bekler diyorlar doğru muu
yesilkahve Tazemom1 cinsiyete bağlı mı bilmiyorum ama oğlum 40.haftasında doğmuştu. Tabi o kadar beklemek insanı yoruyor.. Şimdi de oğlum olacak daha yolun yarısındayız 20+0, bakalım bu da sonuna kadar içerisinin tadını çıkarmak isteyecek mi 😄
elif_badeninannesi Tazemom1 benmki de oğlan 2 güne doğumum var henüz gelmyor bakalım iyi bekledi 🧿💙 rabbim doğru zamanda kucağınza almayı nasp etsn insllah
rosemomm Tazemom1 amiinnn inşallah herhangi bir belirti sancı kasılmanız oldu mu benim hiç olmadı daha nstde de çıkmıyor geçen hafta çatı bakıldı orda da açıklık yoktu
Tazemom1 rosemomm belim de sancı oluyor magnezyum kullanıyorum o hafifletiyor onun harici sancım olmadı benim de
Youngmotherr rosemomm ben de 37+0ım 3 cm açıklık ve ara ara küçük sancılarla vakit geçiriyorum şuan da da yüksek sancı çekiyorum ama doktordan bugün geldim geri gidemem 😂
rosemomm Youngmotherr sancının ne olduğunu bilmiyorum o yüzden yaşıyorsam da anlamıyor olabilirim sanırım🥺 açıklığınız var sancılar devam ederse doğum başlayabilir yakında o zaman
Xname Ayy brnde 37+5 im kız bekliyorum ama belli olmuyor bence kız erkek erken veya geç Ne gibi belirtileriniz var benim gün içinde adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor