Sumeyye2341 Merhaba kızlar bebeğim sezaryenle doğdu 1 gün sonra işitme testini geçemedi 1 hafta sonra tekrar çağırdılar bu durumla ilgili bilgisi olan var mı
zeynozey Sumeyye2341 yenidoğanda bu olabiliyor canım sudan yeni çıkıyolar kulakları dolu olabiliyormuş ebe öyle demişti:) bi sonraki kontrolde geçer testini inşallah ☺️
1prensesimm Sumeyye2341 banyo yaptirdiysaniz eğer kulağına su kaçmış olabilir kulağında su olunca işitme testini geçemez teste 3 gün kala duş aldırma bebeğe demişti doktoru kulağında su vsrsa testten kalirmis cnm benim bebeğimde ilk testte kalmıştı
seyda53 Sumeyye2341 3 kez teste girdi yetersiz dediler kesin sonuç için başka bi yeri söylemişti oraya gidin dediler gitmedim şu an 4 aylık kızım gayette sesleri duyuyo bakıyo
MeltemNermin Sumeyye2341 bir cok sebebi olabiliyor oglum dördüncü testte geçmişti. Alti da bile gecen varmış. Genelde bebekler ilk testte kalıyor.
Mervenur_19 Çok normal canım sıvı kalmış olabiliyor o yüzden. Bende sezaryen doğum yaptım bi kulağı geçmemişti 1 hafta sonra şükür ikiside geçmişti.
1prensesimm Sumeyye2341 o zaman kulağında sıvı kalmıştır cnm bu seferkinde gececektir,3 gün kala duş aldırma yine sıvı kalmasın ❤️