hilalklkn Kızlar son bi kaç gündür sol tarafımda ve vajinamda ağrı var. Sızlıyo. 36+2yim Var mı böyle olan aranızda
3Tospikannesi hilalklkn bende de var bu sıkıntı böbreklerime vuruyor ağrı kızım zaten hep solumda büyüdü 😁 vajina ağrısından yürümekte zorlanıyorum gece onun ağrısına uyanıyorum yarın randevum var soracam doktora bakim acaba kanala mı girdi çocuk
3Tospikannesi hilalklkn evet bende öyle okudum birde bebek uygulaması var bende 2 tane daha heralde orda da böyle bir şey okumuştum 😁 o yüzden soracam
3Tospikannesi hilalklkn tabiki yazarım doğuma gitmezsem 😂😂 sancılar kasılmalar o kadar çok oluyor ki kızım ve oğlum dalga geçiyor kontrole diye gidip doğuma gireceksin diye 😁
3Tospikannesi hilalklkn Canım sancım çıktı nstde yatış verdi doktor kabul etmedim 😁 2 doz ciğer geliştirici iğne vuruldum kanala girmemişti aşağı baskı yapıyor ama
Beyza9 Bugün sancıyla apar topar hastaneye gittik 35+5 im bebek Aşağıdaymış baya ve nst de sancı çıktı magnezyum verdi doktor ve yemek dışında kalkma sakın dedi . İnş erken doğum olmaz 😥
3Tospikannesi Beyza9 Üzülme olsa bile haftası iyi ben 36 haftalık doğum yapıyorum normal doğum 2 çocuğum da 2500 doğdu küveze girmedi inşallah sağlıklıdır seninki de doktor 35 ten sonra nadir çocuklar küveze girer dedi sağlığı iyiyse anneye veriyoz dedi bende şuan 34 haftalığım 31 de gittiğimde kasılma vardı ve doğum pozisyonu almıştı bana da magnezyum ve progestan fitil verdi ilişki yürüme yasak dedi yarın kontrol var bakalım