Mrsfly Cansuu55 kaçıncı saat tokluk şekeri 168 cıktı? Yüksek gibi biraz gebelik şekeri var muhtemelen canım benim ilk saat 89 ininci saat 77 cıkmıştı
turkuaz_ Cansuu55 şimdi sana 100 ml lik yapılır eğer ondan da yüksek çıkarsa diyete ve şeker takibine başlarsın endişelenicek bişey yok benimde 50 mg 170 çıkmıştı 100 te şeker çıkmadı daha doğrusu sınırda çıktı sınırı geçmedi
Mrsfly Cansuu55 geçmiş olsun canım doktorun gerekirse detaylı tetkik ister veya diyetisyene yönlendirir
cennetinsusu Cansuu55 Yüksek çıkmış canım. Doktorunuz diyetisyene yönlendirecektir sizi endişelenmeyin. Diyetinize dikkat ettiğiniz sürece bir sorun olmayacaktır. Geçmiş olsun. Sağlıkla alın kucağınıza 🤲🏻❤️
Cansuu55 cennetinsusu amin inşallah hepimiz için Allah razı olsun yememe içmeme de dikkat ediyorum ama neden oldu anlamadım 🥹
cennetinsusu Cansuu55 Biz ne kadar dikkat etsekte doktorun verdiği liste gibi olmuyor maalesef canım. Benim de 158 çıkmıştı. Diyetle kontrol altında tuttum çok şükür. Sağlıklı doğdu, 2 aylık oldu bebeğim. Darısı sizlere inşallah 🤲🏻🥰
turkuaz_ Cansuu55 hayır kullanmıyorum sınırda ama gerek yok dedi yinede karbondihratı ve şekeri azalt dedi tabi uyamıyırum o ayrı
Tugceyk Benimde 75 lik yapıldı. Açlık 86 1.saat 163 2.saat 129 çıktı bu sonuçlara göre şeker var mıdır?
Ayseveikizler Tugceyk benimde hemen hemen aynısı sizinle. Ne dedi doktorunuz ben ulaşamadım bugün soramadım