Bal_1604 Tugcekl sıcaklar çok zorluyor gece uykuları haram oldu kasık agrilari var canım hiç bir iş yapmak istemiyor yaparsm da ağrım oluyor 😌 durumlar vahim son 13 gün sezeryan olucak benim doğumum
Okayss Tugcekl 37+3 bugün muayenemde sancım çıktı ve açıklığım çıktı her an her şey olabilir artık korkuyorum 🥲
Zeynepikranur Tugcekl 3haftam kaldı hem korku hem endişe hemde sevinç bütün duygularım karmakarışık ☺
duru127 Sıcaklar mahvediyor beni uyuyamıyorum sabaha kadar arada bı ağrım oluyor, ellerim ayaklarım çok ödem oldu biran önce doğurmak istiyorum 🥲
Tugcekl duru127 off sıcaklar gerçekten aşırı zorluyor geceleri kan ter içinde uyanıyorum sağ salim ve artık doğsalar😂
Tugcekl Bal_1604 sen hiç olmazsa şafağını biliyorsun canım ben onu da bilmiyorum gelse diye yol gözlüyorum🥹
63_Emine Okayss biraz erken acaba kendini zorlayacak iş mi yaptın yoksa durduk yere mi açıklık sancı oldu
Tugcekl Zeynepikranur aynı duyguları yaşıyorum hem çok korkuyorum hemde hemen gelsin istiyorum çok garip🫣
Nidaylmz Krasivyy dün kontrolüm vardı ikinci gebeliğim cumartesi gün verdi doktorum. Çok heyecanlıyım 😍 Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
Yrgnnnnnn Tugcekl kimse yaşamasın gerçekten kötü. Çok teşekkür ederim sizde sağlıcakla alın inşallah 😍
Tugcekl Bluexxx41 Hiç bilmiyorum ama devlet hastaneleri çok isteğe bakmıyorlar özel hastaneler daha çok sizin isteğinize göre hareket ediyorlar
Sena00 Tugcekl ay ne zaman doğacak bilmiyorum ama öyle bir temizliğe kalkıştım ki umarım bu hafta gelmez bebiş 😁